O actriță a fost găsită moartă în casă!

Actrița, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită fără suflare la reşedinţa ei din Los Angeles. Vedeta de filme pentru adulți, cu o carieră de peste 10 ani, a murit în somn în noaptea de sâmbătă spre duminică.

separator

Amber Rayne a fost una dintre cele 10 actriţe care l-au acuzat pe James Deen de agresiune sexuală în timp ce se aflau pe platourile de filmare, scrie libertatea.ro.

Amber Rayne s-a născut în Detroit şi a început să joace în filme porno în 2005. De-a lungul carierei a câştigat câteva premii în domeniu.

O româncă din Italia a născut în mașină, ajutată de soțul ei carabinier italian

O româncă din Italia și-a adus pe lume cel de-al doilea fiu în mașină, în drum spre spital, în cursul nopții de joi spre vineri, 27 ianuarie 2023, informează ziarul italian Il Giorno.

Diana Maria Alexandru, împreună cu soțul ei, brigadierul de la Carabinieri Antonio Astorino, trăiesc în localitatea Stradella, provincia Pavia din Lombardia, și au deja un copil de 6 ani, Matteo.

Ei așteptau însă ca zilele acestea să sosească și cel de-al doilea copil, iar în cursul nopții de joi micuțul s-a grăbit atât de tare să se nască încât părinții lui nu au reușit nici măcar să parcurgă strada complet – un drum de câteva minute cu mașina – până la spitalul din localitate.

„A fost totul din senin, în plină noapte”, a povestit Antonio Astorino pentru sursa citată.

„Soția mea, Diana Maria Alexandru, era gravidă și totul părea să decurgă conform calendarului. În schimb, în jurul orei două noaptea, a început să aibă dureri”, a mai precizat soțul româncei.

În acel moment, Antonio l-a lăsat pe fiul de 6 ani în grija vecinilor săi și s-a întors în grabă să o ajute pe soția lui căreia, între timp, i s-a rupt apa.

Nașterea devenise așadar iminentă, iar cei doi știau că este o chestiune de numai câteva minute, așa că s-au urcat repede în mașină și au pornit în viteză spre spitalul din Stradella.

Drumul dintre casa lor, situată în cartierul San Zeno din Stradella, și spitalul din localitate este de numai câțiva kilometri. Bebelușul se grăbea foarte tare să vină pe lume însă, motiv pentru care nașterea s-a petrecut chiar în mașina cuplului.

„Pe drum, Diana țipa la mine că naște și, de fapt, cum am ajuns în fața secției Urgențe, mi-am dat seama că micuțul s-a născut deja”, a mai povestit Antonio Astorino.

Acționând cu grijă, tatăl a luat bebelușul în brațe și a început să strige după ajutor către personalul medical de la Urgențe.

„Mărturisesc că a fost foarte șocant, dar am acționat din instinct și am început să țip pentru că nu puteam să abandonez copilul, care era încă legat (prin cordonul ombilical – n.r.) de mama sa în mașină și trebuia să atrag atenția medicilor”, a spus soțul româncei.

„O infirmieră a ieșit chiar desculță pentru a ajunge cât mai repede. Au fost foarte eficienți. I-au acoperit imediat (pe mamă și copil – n.r.), i-au pus pe o targă și i-au transferat în sala de nașteri pentru a tăia cordonul ombilical și a completa tratamentul specific acestor cazuri”, a mai explicat carabinierul italian.

În aceste ore, mama româncă și copilul ei sunt internați încă în spital, unde vor rămâne timp de câteva zile, dar sunt bine amândoi, mai informează ziarul italian.

Cei doi soți au decis să-l numească „Christian” pe noul membru al familiei lor, care cântărește circa trei kilograme și jumătate.

Patinaj artistic: Georgianca Anastasiia Gubanova, campioană europeană, în absenţa patinatoarelor din Rusia

În absenţa patinatoarelor din Rusia, Anastasiia Gubanova (Georgia) a devenit campioană europeană la patinaj artistic, impunându-se în faţa favoritei, belgianca Loena Hendrickx, sâmbătă, la Espoo (Finlanda), scrie agerpres.ro.

În ciuda unei probleme la un salt triplu flip, Gubanova, deja în fruntea clasamentului după programul scurt, a câştigat programul liber, apropiindu-se de 200 de puncte în total (199,91).

Ea a devansat-o cu 6 puncte pe Loena Hendrick, vicecampioană mondială anul trecut, care a fost marea favorită pentru a-i succede rusoaicei Kamila Valieva. Dar Hendrick, care a făcut greşeli în programul scurt de joi, a căzut de două ori în proba de sâmbătă.

Locul trei i-a revenit elveţiencei Kimmy Repond, în vârstă de 16 ani, care a făcut un program impecabil (192,51 puncte).

Anul trecut, cele trei locuri de pe podium au fost monopolizate de patinatoarele din Rusia, dar acestea au fost excluse din ediţia din 2023 din cauza războiului din Ucraina.

Șase copii minori, găsiți într-o pivniță abandonată din Austria

Șase copii cu vârste cuprinse între șapte luni și cinci ani au fost găsiți abandonați în orășelul austriac Obritz.

Șase copii minori, găsiți într-o pivniță abandonată din Austria

Autoritățile i-au luat pe toți șase copii din piviniță și i-au predat serviciilor sociale. Poliția nu a identificat și documentele acestora, însă se crede că aceștia sunt britanici, transmite Protv.ro.

S-a descoperit că cei șase copilași trăiau alături de un austriac de 54 de ani și de soția acestuia în vârstă de 40 de ani. Despre bărbat se crede că ar fi un susținător ar teoriilor conspirației.

Copiii au fost găsiți cu implicarea serviciilor sociale, sesizate de vecinii din zonă care, în ultimele săptămâni, au auzit de mai multe ori glasuri de copii și au devenit îngrijorați.

Serviciile sociale au început astfel verificările în orășel. Bărbatul care îi închisese pe copii în pivniță ar fi fi atacat doi asistenți sociali cu spray cu piper, după care s-a baricadat în casă. Incidentul a necesitat intervenția poliției, care i-a și găsit pe cei șase copii închiși în pivniță.

Când polițiștii au intrat în pivniță, i-au găsit pe cei șase minori într-un spațiu în care erau depozitate mai multe arme.

Se crede despre bărbatul care i-ar fi închis pe copii în pivniță că face parte dintr-o grupare extremistă de dreapta.

Poliția a ajuns la concluzia că cei șase copii locuiau de câteva luni în pivnița care fusese vândută unei companii britanice. Locul fusese renovat, având uși, ferestre, apă curentă, electricitate și camere de supraveghere. Cu toate acestea, poliția a constatat că mediul nu era potrivit pentru niște copii, din cauza igienei precare.

Conform DailyMail, viceprimarul din Obritz ar fi declarat referitor la cazul acestor copii că bărbatul care i-a închis i-ar fi mărturisit la un moment dat că „are zece copii și că vrea o pivniță pentru fiecare”.

Primele impresii din Maroc a jurnalistei Valentina Bordian!
Articolul anterior
O fotografie cu o mireasă care plânge în metrou a devenit virală
Articolul următor