O bloggeriță a murit din cauza aparatului de făcut frișcă, care a explodat

Un incident bizar la prima vedere i-a răpit viața unei bloggerițe cunoscute din estul Franţei. Aparatul de făcut frișcă a explodat în timp ce femeia își făcea un desert.

separator

rebecca-1jpg

Rebecca Burger avea 33 de ani şi era bloggeriţă. Tânăra era considerată un guru al vieţii sănătătoase şi avea propriul canal de youtube, acolo unde le împărtăşea fanilor stilul ei de viaţă. Peste 200.000 de persoane îi urmăreau zilnic sfaturile legate de nutriţie, dar şi exerciţiile pe care le făcea pentru a se menţine suplă şi în formă. Rebecca participa la foarte multe competiţii şi era extrem de cunoscută în lumea fitness-ului, potrivit Antena Stars.


În ciuda faptului că şi-a îndeplinit visul, că avea un stil de viaţă sănătos, dar şi un o siluetă de invidiat, Rebecca şi-a găsit sfârşitul într-un mod bizar. Tânăra a murit în urma exploziei unui aparat de făcut frişcă. Partea superioară a dispozitivului a explodat şi i-a provocat Rebeccăi răni grave în zona pieptului care au dus ulterior la moarte.

rebecca-2jpg

Familia Rebeccăi a publicat fotografii cu aparatul de făcut frişcă, care a dus la moartea bloggeriţei pentru a avertiza lumea în legătură cu pericolele la care se pot supune.

Află de la Galina Tomaș rețeta de smoothie care te scapă de burtică în câteva zile
Articolul anterior
Victor Micușa: “Fără femei … viața ar fi fost tot atât de dăunătoare ca și fumatul”
Articolul următor
Alte articole interesante