O fostă participantă de la Românii au talent 2019, a fost ucisă de iubitul său

Alla Klyshta, o tânără din Ucraina în vârstă de 33 de ani, fostă participantă la „Românii au talent“ în sezonul 9, a fost ucisă de iubitul ei săptămâna trecută.

separator

În finala „Românii au talent“ de vineri, 31 mai, producătorii au inclus şi un moment In Memoriam pentru două dintre concurentele sezonului 9 care au murit. Este vorba despre gimnasta Emma Neagu, care a murit în luna aprilie, la vârsta de 15 ani, din cauza cancerului osos, şi de Alla Klyshta, o artistă de circ care a fost ucisă recent.

Ucraineanca Alla Klyshta a fost omorâtă de iubitul ei săptămâna trecută, iar cadavrul a fost descoperit în râul Rin, în apropiere de oraşul german Rust. Alla Klyshta fusese dată dispărută de fratele ei, după ce aceasta nu a mai apărut la Europa Park din Frankfurt, acolo unde avea un spectacol.

 Iubitul ei este la rândul lui acrobat şi lucra la un circ din Germania, scrie adevărul.ro.

„Încă nu ne vine să credem că s-a întâmplat asta“, au declarat apropiaţii Allei Klyshta presei locale.

Alla Klyshta a impresionat în sezonul 9 „Românii au talent“ cu un număr de hoola hoop pentru care a primit aplauze minute în şir, toată sala şi membrii juriului ridicându-se în picioare.

„Eşti minunată, frumoasă, foarte talentată, totul este uimitor la tine“, i-a spus Andra, iar în culise a adăugat: „Mi-a plăcut enorm ce a făcut pe scenă, un număr suprem“.

Platforma “Google” a interzis toate aplicaţiile care livrau canabis
Articolul anterior
Frunzele de nuc sunt un excelent tratament împotriva căderii părului
Articolul următor
Alte articole interesante