O interpretă l-a făcut pe Putin gay! Vezi cine

În timpul unui joc de pe un  site  de socializare, intepreta Madonna era pusă de fanii săi la diverse încercări. Una dintre încercări era să atribuie oricărei persoane propuse de un fan, o anumită calitate.

1258356t100hd657

Iar atunci când unul din fani a întrebat-o cum l-ar caracteriza pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, intepreta a scris în fața numelui cuvântul “gay”. Interpreta a refuzat să comenteze ceva.

Scene de groază în Paris! Două persoane, în stare de ebrietate, lovite mortal de metrou

Scene de groază la metroul parizian, după ce 2 persoane au fost lovite mortal. Victimele ar fi persoane fără adăpost, care erau în stare de ebrietate, scrie realitatea.net.

Martorii accidentului au fost șpcați, iar unii dintre ei au fost preluaţi de serviciile de urgenţă, potrivit pompierilor. „Conducătorul metroului, şi el în stare de şoc, a fost luat în grijă de supraveghetorul său şi de pompieri. Testele sale de alcoolemie şi antidrog au fost negative”, a precizat RATP. Aceasta a adăugat că o unitate de asistenţă pentru victime a fost „imediat înfiinţată”, potrivit news.ro.

În jurul orei locale 0.45, la staţia de metrou Gaîté, din arondismentul 14, „două persoane au coborât voluntar pe şine înainte de a fi lovite de tren la intrarea în staţie”, a precizat pentru AFP regia de transport a Parisului.

Serviciile de urgenţă au intervenit, dar pentru cele două persoane nu s-a mai putut face nimic. Potrivit presei franceze, victimele ar fi un bărbat şi o femeie fără adăpost aflaţi în stare de ebrietate.

Vladimir Putin, ținta unei tentative de asasinat cu o dronă. Cum a scăpat?

Scenariu bombă lansat de cotidianul german BILD. Acesta susține că serviciile secrete ucrainene ar fi încercat duminică să-l omoare pe președintele rus Vladimir Putin cu o dronă kamikaze, chiar în weekendul trecut.

În acest scop ar fi fost folosită o dronă UJ-22, care a decolat din Ucraina duminică după-amiază. Este cea mai modernă dronă ucraineană cu rază de acțiune de până la 800 de kilometri, scrie presa germană. Ținta ar fi fost un parc industrial construit lângă Moscova, la 500 de kilometri de Ucraina, unde Putin s-ar fi aflat într-o vizită, potrivit Bild citat de realitatea.net.

„Săptămâna trecută, ofițerii noștri de informații au primit informații despre călătoria lui Putin în parcul industrial Rudnevo. În consecință, drona noastră kamikaze a decolat, a trecut de toate apărările antiaeriene ale Federației Ruse și s-a prăbușit nu departe de parcul industrial”, a afirmat un activist ucrainean care ar avea legături strânse cu serviciile de informații din Kiev.

Relatarea despre prăbușirea dronei, într-un sat din apropierea Mosocvei, a fost confirmaă și de media rusă, scenariul surprinzător fiind asocierea incidentului cu o tentivă de asasintre a lideruui rus.

Nu este clar dacă Putin a vrut să viziteze parcul industrial duminică sau doar luni – din motive de securitate, vizitele acestuia fiind efectuate cu o zi înainte de a fi anunțate.

Un alt expert ucrainean a comentat pentru Bild că „o lovitură de precizie împotriva șefului statului rus cu o dronă kamikaze este aproape imposibilă (…) dar chiar faptul că o astfel de dronă ar ajunge în apropiere este o palmă pentru dictatorul rus”.

Sosia lui Kim Kardashian a murit la spital, în timp ce își făcea o nouă intervenție chirurgicală

Christina Ashten Gourkani, despre care se spune că este sosia celebrei Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, a suferit un stop cardiac la spital în primele ore ale dimineții de joi, 20 aprilie, scrie Stirileprotv.ro.

Familia ei a organizat o petiție pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru costurile funerare ale acesteia, care a strâns în prezent peste 3.500 de dolari (2.800 de lire sterline), obiectivul fiind stabilit la 40.000 de dolari (32.000 de lire sterline), scrie Daily Star.

Petiția conține, de asemenea, și o declarație sfâșietoare din partea familiei. „După ce am ajuns la spital la scurt timp după apelul telefonic al unei rude, familia noastră a continuat să trăiască un coșmar, deoarece am fost informați că sănătatea și bunăstarea ei au continuat să se degradeze, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea ei bruscă și tragică este în prezent investigată ca fiind o crimă legată de o procedură medicală care a luat o întorsătură nefastă”.

Familia a descris-o pe Ashten ca fiind „un spirit liber grijuliu și iubitor”, care „făcea persoana introvertită din ea să fie specială”. „Christina Ashten Gourkani, vei fi pentru totdeauna îngerul nostru păzitor”, se mai arată în descrierea postării.

Nu este încă clar ce operație a suferit Ashten chiar înainte de a muri.

Apropiații modelului și cei care o cunoșteau prin intermediul postărilor sale de pe platforma pentru adulți OnlyFans au început să-i aducă omagii.

„Sunt atât de dărâmat să aud de pierderea ta, ai plecat prea devreme. Ashten era frumoasă și naturală”, a scris un coleg de breaslă al modelului.

„Încă nu-mi vine să cred. Speram să nu fie adevărat… ne vei lipsi atât de mult. Mereu vie în inimile noastre”, a scris o colegă a femeii.

„Atât de trist că tocmai a murit din cauza operațiilor. Este atât de înfricoșător pentru că, într-adevăr, nu știi niciodată dacă vei muri din cauza acestora”, a postat pe Instagram un alt coleg.

Jeanșii boyfriend, din nou la modă!
Articolul anterior
Încă 3 mirese în showbiz. Deși, niciuna nu a fost cerută!
Articolul următor