O tânără a decedat, înghețată în camera de crioterapie!

Luni seara, Chelsie, administratoarea unui salon de proceduri de crioterapie, a rămas în salon singură. Camerele video au fixat momentul în care aceasta a încuiat ușa și a intrat într-o cameră de Crioterapie.

separator
ytyt

Această procedură de întinerire este populară încă din secolul 17, în special pentru tratarea traumelor, a tensiunii arteriale, bolilor de piele și nu doar. Majoritatea clientelor însă apelează la Crioterapie pentru efectul de întinerire. Rezultatele înghețării în Azot se pot observa dupa 5-10 minute de la terminarea procedurii și constau în apariția unei stări de bine (datorate eliberării de endorfine în sânge) care durează cel putin 6 ore.

Ținând cont de cantitatea de gheață de pe pielea victimei, medicii au ajuns la concluzia că fata a stat în Azot răcit la temperatura de minus 190 de grade Celsius.

Chelsie ar fi scăpat telefonul în cada cu Azot și s-ar fi aplecat să-l ia. Atunci a inhalat Azot în stare pură, ceea ce ar fi determinat decesul.

”Fata a murit în chinuri groaznice”, a adăugat unul dintre medicii care au cercetat cadavrul.

ghfgy

Rusia recunoaște că are nevoie de resurse financiare uriaşe pentru războiul din Ucraina, afirmă ministrul rus de Finanţe

Rusia are nevoie de resurse financiare uriaşe pentru operaţiunea sa militară din Ucraina, a declarat vineri ministrul rus al Finanţelor, Anton Siluanov, care a precizat că au fost alocate stimulente în valoare de 8.000 de miliarde de ruble (120 de miliarde de dolari) pentru susţinerea economiei.

Will Russia Default? Moscow Says Eurobond Coupon Paid to Correspondent Bank  - Bloomberg

Rusia a trimis zeci de mii de militari în Ucraina începând cu 24 februarie, ceea ce a determinat Occidentul să impună sancţiuni Moscovei, sancţiuni care au alimentat inflaţia la aproape 18% şi au dus Rusia în pragul recesiunii, conform Reuters.

„Sunt necesari bani, resurse uriaşe pentru operaţiunea specială”, a spus Anton Siluanov într-un discurs ţinut la o Facultatea de Finanţe a unei Universităţii din Moscova.

Preşedintele rus Vladimir Putin, a ordonat săptămâna aceasta o majorare de 10% a pensiilor şi salariului minim, în ideea de a-i proteja pe ruşi de inflaţie, dar a dezminţit că aceste probleme economice au legătură cu ceea ce Rusia numeşte „operaţiunea militară specială” din Ucraina. 

Aceste măsuri vor costa bugetul federal aproximativ 600 de miliarde de ruble în acest an şi aproximativ 1.000 de miliarde de ruble în 2023, a declarat Siluanov la începutul săptămânii. 

„Vom păstra investiţiile care au fost făcute de străinii din ţările ostile în Rusia, la fel cum ei vor păstra aurul şi rezervele noastre valutare”, a spus, vineri, Siluanov, referindu-se la decizia statelor occidentale de a îngheţa aproximativ 300 de miliarde de dolari din rezervele internaţionale ale Rusiei. 

Siluanov a spus că restricţiile asupra mişcărilor de capital pentru investitorii străini ar putea rămâne în vigoare până când fie restricţiile vor fi ridicate fie rezervele Moscovei vor fi dezgheţate.

sursa

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dezvăluit detalii despre relația lor. Au așteptat trei ani pentru a putea fi împreună. Ce spun despre copii?

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au așteptat trei ani pentru a putea fi împreună. Tinerii îndrăgostiți, în urmă cu doar câteva luni, au făcut pasul cel mare în fața altarului. Iată ce dezvăluiri a făcut artista despre relația lor!

Pentru playtech.ro, Cleopatra Stratan a vorbit despre relația dintre ea și soțul ei.

Cleopatra Stratan a declarat că ea și soțul ei au așteptat trei ani pentru a putea fi împreună. Fericitul cuplu s-a căsătorit anul trecut, iar cântăreața spune că pe ei nu i-a schimbat absolut deloc actul de căsătorie și un inel.

„Ador la Edi absolut tot! Da, m-am îndrăgostit de el la prima vedere, chiar dacă a durat vreo trei ani până să fim împreună. Părintii noștri au știut mereu că ne place unul de altul și ne-au susținut în relația noastră. Și-au dorit să ne vadă fericiți împreună. Suntem o familie frumoasă și fericită”, a mărturisit cântăreața.

Fiica lui Pavel Stratan și iubitul ei lucrează în același domeniu. Ei și-au deschis chiar și un brand de haine, iar acest lucru îi ajută să evolueze din ce în ce mai mult.

În același interviu menționat mai sus, Cleopatra Stratan a vorbit și despre faptul că ea și partenerul ei își doresc copii, dar vor să mai aștepte o perioadă până să facă acest pas.

„Ne dorim copii, dar mai vrem să așteptăm. Vrem să mai petrecem timp cu noi și să ne ocupăm de carierele noastre 100%. Avem toată viața înainte pentru copii. Oricum, noi ne împărțim toate atribuțiile, de la spălat vase, curățenie, cumpărături, strâns de haine și facturi, absolut toate, astea se împart”, a spus artista.

Cei doi se înțeleg de minune, iar relația lor este bazată pe încredere și ajutor reciproc.

Doi aleși locali din Rusia, privați de dreptul de vot după au cerut oprirea imediată a războiului din Ucraina

Doi aleşi comunişti din regiunea Primorie din Extremul Orient rus au cerut, în cadrul unei şedinţe a adunării locale, oprirea ofensivei din Ucraina, înainte de a fi privaţi de dreptul de vot, relatează Agenția France Presse, citată de Agerpres.

Aleşi comunişti ruşi îi cer lui Putin să oprească războiul idn Ucraina: Cerem o retragere imediată a trupelor ruse

Este pentru prima dată când o astfel de iniţiativă este lansată de aleşi ai Partidului Comunist, formaţiune ce susţine asaltul lansat la ordinul preşedintelui Vladimir Putin la 24 februarie.

În cadrul acestei reuniuni, deputatul Leonid Vasiukevici, aparţinând Partidului Comunist din Federaţia Rusă (KPRF), s-a ridicat şi a citit un mesaj adresat preşedintelui Vladimir Putin, în ciuda mai multor încercări ale altor aleşi şi guvernatorului regiunii, de asemenea prezent la şedinţă, de a-l face să tacă.

„În urmă cu câteva zile, la o reuniune a adunării legislative din Primorski Krai, au fost adoptate măsuri de sprijinire a familiilor soldaţilor care au murit în timpul operaţiunii militare”, a declarat el, potrivit înregistrării video a şedinţei postate pe contul de YouTube al adunării.

„Înţelegem că, dacă ţara noastră nu opreşte operaţiunea de război, vor fi tot mai mulţi orfani. În timpul operaţiunii militare oamenii ajung invalizi. Este vorba de tineri care ar putea avea contribuţii majore în ţara noastră”, a adăugat el.

„Cerem retragerea imediată a trupelor ruse”, a încheiat el, adunând câteva aplauze.

Guvernatorul regiunii, Oleg Kojemiako, a cerut apoi ca Vasiukevici şi un alt deputat comunist, Ghenadi Şulga, care l-a susţinut pe acesta după discursul său, să fie lipsiţi de cuvânt, acuzându-i că „discreditează armata rusă (…) care luptă împotriva nazismului’, potrivit înregistrării de asemenea postate online de ziarul Kommersant.

Aceşti doi deputaţi au fost apoi lipsiţi de dreptul de vot de către adunare pentru întreaga zi, cu 27 de voturi pentru şi 5 împotrivă. Şeful grupului comunist din această adunare, Anatoli Dolgaciov, şi-a denunţat apoi colegii şi a promis „măsurile cele mai ferme” împotriva lor.

Autorităţile ruse şi-au sporit puternic presiunea şi arsenalul juridic, ce permite acum pedepsirea cu amenzi mari sau cu închisoarea a oricărei persoane găsite vinovate că a „discreditat” armata sau a publicat „informaţii false” despre acest subiect, aminteşte AFP.

S-a stins din viață o interpretă de la noi
Articolul anterior
Dana Borisova, șocată de ce i-a fost dat să vadă fiicei ei!
Articolul următor