O vedetă PRO TV, agresată într-un magazin: A ajuns la spital aproape leșinată și a fost operată de urgență

O simplă vizită la supermarket s-a transformat într-un film horror pentru o vedetă a postului de televiziune PRO TV. Agresată fizic și verbal, vedeta a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au băgat-o direct în sala de operații.

separator

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii „Visuri la cheie” cu Dragoș Bucur, a fost agresată sâmbătă seara de către o femeie într-un supermarket din București, nici paznicii și nici ceilalți cetățeni neintervenind în scandal, potrivit acesteia.

„Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia pentru Protv.ro.

Vedeta Pro TV a ajuns de urgență la spital, fiind operată la nas. Agresoarea ei va fi anchetată și riscă pușcăria:

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a povestit vedeta de la „Visuri la cheie”.

De la ce a pornit scandalul

După ce a ajuns la supermarket, Cristina Joia i-a cerut unei femei să-și mute mașina de pe trecerea de pietoni, deoarece blocase complet intrarea în parcarea magazinului.

„M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a declarat victima.

O vânzătoare din supermarket susține că femeia a lovit-o pe vedeta Pro TV fără să spună nimic, după care a plecat. Paznicul magazinului se scuză spunând că a fost „la țigară” și nu a văzut nimic.

Vedeta de televiziune a ajuns la urgență, unde a fost operată la piramida nazală. Agresoarea a fost identificată, însă polițiștii vor dispune măsuri împotriva ei abia după ce vedeta Pro TV va fi externată și va depune plângere penală.

 

Lera Kudryavtseva, răpusă de durere. Colegul său de platou s-a stins la doar 41 de ani
Articolul anterior
Procurorul General Alexandru Stoianoglo s-a infectat cu Covid-19
Articolul următor