Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, scoasă din grilă, din toamnă

După ani de colaborare și apariții televizate, Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. „Ce se întâmplă, doctore?”, emisiunea prezentată de aceasta, e scoasă din grila televiziunii, din toamnă.

Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10.00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă. De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

„Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, au transmis reprezentații televiziunii într-un comunicat oficial.

„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!”, a scris Oana Cuzino pe pagina sa de Facebook.

Un adolescent a murit subit pe terenul sportiv al unei școli, la Ceadîr-Lunga
Articolul anterior
Prima operație pe creier cu pacientul treaz, în România. Medic anestezist: „Creierul nu doare”
Articolul următor