Oana Zăvoranu despre soția lui Pepe: “Mă bucur că a fătat calul lui Rapunzel”

Dacă mai multe vedete din Ro

separator
mânia l-au felicitat pe interpret pentru cea de-a doua lui fetiţă, Oana Zăvoranu, fosta soţie a lui Pepe, a profitat de moment pentru a-l ataca din nou pe el și pe soția sa, Raluca.

„Mă bucur că a fătat calul lui Rapunzel şi s-au mai împuiat cu încă o iapă. Ei oricum îşi doresc copii şi el e bucuros că are tot fată. Prevăd şi îi doresc încă 6-7 iepe ca să-l dispere pe «fericitul tătic», care vreo lună iar nu mai trece pe acasă de bucurie. Asta o să-i fete numai pirande, pentru că ea aşa poate, dar mă bucur pentru bucuria lor şi ştiu că această pirandă nou-născută este tot din «dragoste curată» făcută şi cred că e mare «distracţie» în casă”, le-a spus Oana Zăvoranu celor de la Click.

Pepe nu a comentat declarațiile fostei soții şi doar le-a mulţumit tuturor celor care i-au trimis mesaje frumoase.

„Mulţumim din suflet pentru toate mesajele frumoase şi urările trimise cu dragoste din partea tuturor! Rosa Alexandra a venit pe lume şi e înconjurată de mulţi oameni plini de bunătate şi iubire. Vă dorim viaţă frumoasă, plină de realizări şi, credeţi-mă, copiii sunt realizările în viaţă şi adevărata împlinire sufletească”, a scris Pepe pe pagina sa de Facebook.

Corsete de mireasă! Cum alegi modelul corect
Articolul anterior
Ce pensie alimentară va plăti Antonia pentru fiica ei, Maya
Articolul următor
Alte articole interesante