Olga Buzova îi pune condiții noului iubit

Prezentatoarea TV a povestit ce așteaptă de la un bărbat. Potrivit ei, relația trebuie să fie, în primul rând, sinceră. În plus, Olga își dorește ca cel de alături să înțeleagă cât de mult își iubește slujba.

separator

jfty

Buzova a trecut peste durerea provocată de despărțirea de Dmitri Tarasov și este în așteptarea unei iubiri adevărate. Vedeta TV a admis că se simte ca la 18 ani și că în această vară vrea să se îndrăgostească din nou.

„Chiar acum, zilele trecute (poate sunt afectată de primăvară?) mă gândeam că vreau să mă îndrăgostesc! Îmi doresc fluturi în stomac. Acum, eu chiar îmi doresc o iubire ca la 18 ani: să ne plimbăm prin parc ținându-ne de mână, să mâncăm înghețată, să ne sărutăm în curte, pe furiș, ca să nu ne vadă mama și tata„, a spus Olga.


yrdt

Cu toate acestea, moderatoarea „Dom-2“ nu este dispusă să-și sacrifice cariera pentru bărbați. După părerea ei, bărbații pot pleca, iar cariera va rămâne.

„Îmi ador meseria. Un bărvbat nu ar trebui să-i pună femeii condiții și ultimatumuri! Sunt împotriva victimelor într-o relație. Oamenilor trebuie să le fie bine și liniștit împreună. Iubirea este un fior, distracție, armonie.  Un bărbat adevărat va fi fericit dacă femeia de alături va avea succes și se va simți bine în sfera în care activează. În căsnicie, nu am trăit deloc așa. Mi se puneau și condiții, și  ultimatumuri, și un număr foarte mare de interdicții. Mai multe nu sunt de acord„, a declarat Buzova.

Olga este conștientă că-i va fi dificil să găsească o persoană care o va accepta așa cum este și care nu va încerca să o schimbe.

Adevărul despre vaccinul ROR. Japonezii au renunțat la el în urmă cu un sfert de secol
Articolul anterior
NUNTA by AURA prezintă: NUNTA BATTLE! MC Mike vs Anatol Melnic
Articolul următor
Alte articole interesante