Olga Buzova îi pune condiții noului iubit

Prezentatoarea TV a povestit ce așteaptă de la un bărbat. Potrivit ei, relația trebuie să fie, în primul rând, sinceră. În plus, Olga își dorește ca cel de alături să înțeleagă cât de mult își iubește slujba.

separator

jfty

Buzova a trecut peste durerea provocată de despărțirea de Dmitri Tarasov și este în așteptarea unei iubiri adevărate. Vedeta TV a admis că se simte ca la 18 ani și că în această vară vrea să se îndrăgostească din nou.

„Chiar acum, zilele trecute (poate sunt afectată de primăvară?) mă gândeam că vreau să mă îndrăgostesc! Îmi doresc fluturi în stomac. Acum, eu chiar îmi doresc o iubire ca la 18 ani: să ne plimbăm prin parc ținându-ne de mână, să mâncăm înghețată, să ne sărutăm în curte, pe furiș, ca să nu ne vadă mama și tata„, a spus Olga.


yrdt

Cu toate acestea, moderatoarea „Dom-2“ nu este dispusă să-și sacrifice cariera pentru bărbați. După părerea ei, bărbații pot pleca, iar cariera va rămâne.

„Îmi ador meseria. Un bărvbat nu ar trebui să-i pună femeii condiții și ultimatumuri! Sunt împotriva victimelor într-o relație. Oamenilor trebuie să le fie bine și liniștit împreună. Iubirea este un fior, distracție, armonie.  Un bărbat adevărat va fi fericit dacă femeia de alături va avea succes și se va simți bine în sfera în care activează. În căsnicie, nu am trăit deloc așa. Mi se puneau și condiții, și  ultimatumuri, și un număr foarte mare de interdicții. Mai multe nu sunt de acord„, a declarat Buzova.

Olga este conștientă că-i va fi dificil să găsească o persoană care o va accepta așa cum este și care nu va încerca să o schimbe.

ULTIMA ORĂ! Rachetă descoperită în apropiere de Briceni

Rachetă descoperită de Poliția de Frontieră în apropierea orașului Briceni. În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție.

În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona Inspectoratelor Briceni și Ocnița.

În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU.

”Trageri de luptă din aruncătoare de bombe, la Bălți”. Locuitorii orașului, rugați să nu se îngrijoreze, sunt doar niște antrenamente

Miercuri, 7 decembrie curent, militarii din cadrul Brigăzii Infanterie Motorizată ,,Moldova” vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe, calibru 82 mm, la Centrul de instruire militară al unității din municipiul Bălți.

Antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2022, informează Ministerul Apărării al RM.

„În acest context, informăm cetățenii municipiului Bălți, că începând cu ziua de marți, 6 decembrie, vehiculele implicate în aceste instruiri se vor deplasa din Brigada Infanterie Motorizată “Moldova” spre poligon”, se arată în comunicatul de pe pagina de Facebook a ministerului.

Locuitorii orașului sunt rugați să nu se îngrijoreze atunci când vor observa, pe parcursul următoarelor zile, unități de transport ale Armatei Naționale deplasându-se pe străzi.

„Totodată, îndemnăm cetățenii să se abțină de la distribuirea imaginilor cu tehnica militară în spațiul online, pentru a nu genera dezinformări. Împreună prevenim dezinformarea!”, se mai arată în comunicatul emis de MA.

sursa: www.dosarmedia.md

Alertă de atac aerian pe întreg teritoriul Ucrainei! Bombardamente în Odesa și Nicolaev

Pe întreg teritoriul Ucrainei a fost emisă alertă de atac aerian în după-amiază zilei de azi, 5 decembrie, din cauza pericolului atacurilor rusești, scrie diez.md.

Noul atac cu rachete a fost anunțat de șeful biroului președintelui Ucrainei, care i-a îndemnat pe cetățeni să caute „puncte de invincibilitate” lângă ei pe hartă.

Presa ucraineană relatează despre loviturile cu rachete și despre funcționarea sistemelor de apărare aeriană în regiunile Donețk, Poltava și Harkiv.

Șefii regiunilor Odesa și Nicolaev au raportat despre începutul atacurilor masive ale rachetelor rusești. Totodată, canalele locale de Telegram scriu despre explozii din regiunile Cerkasî și Zaporijjea.

Totodată, regiunea Odesa și Jâtomâr au rămas fără energie electrică.

Biroul președintelui Ucrainei a anunțat că în Zaporijjea, în urma atacurilor au decedat două persoane au decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Șeful administrației militare regionale Vinița, Serhi Borzov, a spus că pe cer sunt multe rachete deasupra Ucrainei.

Un reprezentant al Forțelor Aeriene Ucrainene a declarat armata rusă a lansat în mod tradițional rachete din regiunea Volhodonsk, din Marea Caspică și din Marea Neagră.

Potrivit acestuia, Rusia continuă în primul rând să țintească infrastructura critică. Bombardierele strategice rusești au decolat deja și primul val de rachete a fost lansat.

Ignat a remarcat că militarii ruși ar putea folosi mai multe valuri de atacuri pentru a dispersa rachete în toată Ucraina și pentru a încurca oarecum acțiunile apărării aeriene ucrainene.

Amintim că, pe 23 noiembrie, pe întreg teritoriul Ucrainei au fost anunțate alerte de atac aerian. Mai multe regiuni și orașe au fost bombardate și au rămas fără de electricitate.

Mai multe orașe și regiuni din Ucraina au rămas fără lumină, printre care Harkiv, Luțk, Kiev, Lviv, regiunea Odesa, Zaporijjea, Nicolaev și altele. Din informațiile preliminare se știe că ar fi avut loc o oprire de urgență a unităților electrice la CNE din Ucraina de Sud.

Menționăm că, tot atunci, au avut loc întreruperi masive de energie electrică în toată Moldova. Despre aceasta a anunțat ministrul infrastructurii, Andrei Spînu.

O altă deconectare masivă a energiei electrice pe teritoriul Republicii Moldova a avut loc pe 15 noiembrie, când în mai multe localități din țară a fost deconectată lumina în urma bombardamentelor masive asupra Ucrainei.

Adevărul despre vaccinul ROR. Japonezii au renunțat la el în urmă cu un sfert de secol
Articolul anterior
NUNTA by AURA prezintă: NUNTA BATTLE! MC Mike vs Anatol Melnic
Articolul următor