Pamela Anderson s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă!

Vedeta nu se sfiește nici la 48 de ani să pozeze goală. Pentru că este vegană, Pamela reușește să se mențină într-o formă perfectă.

separator

440515 (1)

Vedeta nu se sfiește nici la 48 de ani să pozeze goală. Pentru că este vegană, Pamela reușește să se mențină într-o formă perfectă.

Bomba sexy de la Hollywood s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă. Actrița a pozat într-o ședință foto incendiară, care are drept scop promovarea pantofilor ecologici. Pam a renunțat chiar și la blondul care a consacrat-o, dar numai pentru o zi.

980x

Acest proiect a luat naștere din dorința de a apăra drepturile animalelor și a fost făcut în colaborare cu designerul francez de pantofi Amélie Pichard. Cu o perucă brunetă, machiată în stilul anilor `60, Pam seamănă izbitor de bine cu îndrăgita Sophia Loren, în perioada ei de glorie.
Pamela Anderson este cunoscută pentru activismul ei, fiind o vegană convinsă. Actriței îi place să se drezbrace, dar nu oricum, ci pentru cauze nobile. Este foarte implicată în proiectele ecologice și luptă pentru apărarea drepturilor animalelor.

Într-un interviu acordat revistei Paper, vedeta a declarat că:

„ Compasiunea e sexy! Îmi place să fiu activistă. Nu îmi place cuvântul celebritate, sincer. Ce înseamnă frumusețe? Orice vârstă. Frumusețea nu are vârstă. Mi-e dor de era alb-negru. Oamenii erau mai frumoși pe atunci (…). Am vrut să contribui în lumea modei, dar să învăț oamenii că pot fi la modă, dar și ecologici. Tot ce putem să facem ca oameni consumatori este să căutăm adevărul… Dacă poți, treci pe o dietă vegană. Dacă nu, măcar mănâncă mai puțină carne”.

980x_1
sursa

Brandul Nikita Rinadi, în premieră la Eurovision 2016!
Articolul anterior
Cele mai frumoase tiare pentru păr! Pentru un look care va atrage sute de priviri
Articolul următor
Alte articole interesante