Pink vorbește despre simptomele grave ale coronavirusului la fiul sau de 3 ani

Pink și fiul său în vârstă de 3 ani au fost diagnosticați cu coronavirus în urmă cu câteva săptămâni. Vedeta a mărturisit că a trecut prin clipe cumplite. Atât ea, cât și fiul său s-au simțit foarte rău. Într-un live pe Instagram, Pink a povestit fanilor chinul prin care a trecut. Acum, cei doi sunt bine, însă vedeta a mărturisit că a plâns și s-a rugat în timp ce au luptat cu virusul. ”M-am speriat foarte tare”, a mărturisit Pink.

separator

Cântăreața în vârstă de 40 de ani a afirmat că, deși ea și fiul ei sunt într-o stare mai bună, nu s-au recuperat complet.

„Sper că suntem în afara pericolului, a fost un adevarat rollercoaster. Atunci când crezi că ești mai bine, altceva se întâmpla”, a explicat autoarea hitului So What.

Pink a spus că amândoi s-au simțit foarte rău, însă la Jameson simptomele s-au manifestat cel mai puternic.

„M-am speriat foarte, foarte tare, nu vă mint”

„Am ținut un jurnal al simptomelor lui Jameson în ultimele trei săptămâni, la fel și pentru mine. După trei săptămâni, încă are temperatura 37,8… Săptămâna trecută, pentru prima oară în 30 de ani am intrat pe nebulizatoare. Am astm, e complicat, îl am dintotdeauna. M-am speriat foarte, foarte tare, nu vă mint”.

„Eu sunt bolnavă de astm, dar fiul meu, Jameson, era perfect sănătos înainte de asta. Trăim la țară, singurele lucruri care te pot ataca aici sunt polenul sau puma… Dar lui Jameson i-a fost foarte, foarte rău… Au fost multe nopți în care am plâns și m-am rugat mai mult ca oricând”, a mai spus artista.

 

Soțul lui Pink, Carey Hart, și fiica lor de opt ani, Willow, sunt bine.

Un bărbat din Orhei a decedat de coronavirus la Spitalul Clinic Republican. Bilanțul urcă la 28 de morți
Articolul anterior
O tânără din Capitală, care alerga în parcul Valea Morilor, ar fi fost amendată cu 22.500 lei
Articolul următor
Alte articole interesante