Povestea bărbatului care îşi veghează soţia bolnavă de cancer a cucerit internauții

Deși, soţia acestui bărbat trebuia să stea izolată pentru a urma tratamentul indicat de medici împotriva cancerului, el a vegheat-o îndeaproape. Povestea lui a sensibilizat foarte mult internauții.

separator


„Este cel mai frumos lucru” – o mulţime de astfel de reacţii au izbucnit după ce povestea lui Jon Newman, un bărbat din California, a devenit cunoscută pe internet. Şi asta pentru că fiica lui, Mackenna Newman, în vârstă de 17 ani, a povestit pe Twitter cât de mult o iubeşte pe mama ei. De altfel, a postat şi o imagine emoţionantă.

Mama fetei, Marci Newman, a fost diagnosticată cu cancer de tiroidă în luna octombrie anul trecut. A început tratamentul cu radiaţii, dar medicii au spus că trebuie să stea izolată în această perioadă. Asta nu l-a împiedicat pe soţul ei, care o iubeşte enorm, să-i fie aproape.

Mackenna a povestit pentru BuzzFeed News că tatăl ei nu s-a putut împăca cu această situţie, aşa că s-a instalat la uşa dormitorului în care Marci stătea la pat. El a stat acolo tot timpul, veghind-o pentru a se asigura că totul merge bine.

Adolescenta a postat pe Twitter o fotografie cu tatăl ei, stând pe un fotoliu, cu o măsuţă în faţă, lângă uşa întredeschisă a camerei.


Postarea tinerei a devenit imediat virală şi a stârnit o reacţie impresionantă de simpatie.

„Valul de dragoste pe care l-am primit este uimitor, nu mă aşteptam la aşa ceva, sunt recunoscătoare”, a declarat Mackenna.

Ea a mai spus că gestul tatălui său nu este singular.

„Jon vine la fiecare vizită medicală, e prezent la fiecare analiză de sânge, la fiecare operaţie şi fiecare şedinţă de radiaţii. Şi, aşa cum puteţi vedea, dacă nu poate sta lângă patul meu, stă cât se poate de aproape!”, a povestit soţia lui, Marci.

Sursa

O fetiță de 7 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a crezut că mănâncă struguri. Ce a consumat de fapt?
Articolul anterior
Atenție șoferi! S-au scumpit polițele RCA și Cartea Verde
Articolul următor
Alte articole interesante