Poze de la nunta lui Gwen Stefani și Blake Shelton

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit după o relație de șase ani. Ceremonia a avut loc la ferma cântărețului de muzică country din Oklahoma.

Presa străină a relatat că Blake Shelton a construit pe acel domeniu, în mare parte singur, o capelă, cu intenția de a se căsători acolo cu Gwen Stefani, lucru care s-a și întâmplat.”A fost ca un tribut adus iubirii lor”, a scris US Weekly, citați de a1.ro.

Părinții cântăreței, Dennis Stefani și Patty Flynn, unii invitați și muzicieni au fost văzuți de paparazzi când ajungeau la destinația de lux unde a avut loc nunta.

Într-un interviu acordat unei reviste, Gwen Stefani a vorbit despre logodna ei și momentul în care ea și Shelton au decis să se căsătorească.

„Cred că, din punct de vedere romantic, atunci când te îndrăgostești atât de mult, atât de neașteptat și atât de târziu în viață, te gândești ‘Vreau să mă căsătoresc cu tine acum!'”, a declarat Gwen. „Asta e prima reacție romantică. Hai să ne căsătorim, știi?”, a mai spus cântăreața.

De când formează un cuplu, Gwen Stefani și Blake Shelton au colaborat și au lansat câteva piese împreună, printre care: „Nobody But You”, „Happy Anywhere” and „You Make It Feel Like Christmas”.

Soțul artistei, Blake Shelton, a fost declarat „Cel mai sexy bărbat în viață” în anul 2017.

Sunt mari deja. Copii lui Enrique Iglesias cu Anna Kournikova
Articolul anterior
Portret de familie: Monica Bellucci alături de fiica Deva pe coperta Vogue
Articolul următor