Poze noi cu Marilyn Monroe însărcinată! Cel mai mare secret al actriței s-a aflat

În spațiul virtual au apărut recent fotografii cu Marilyn Monroe însărcinată. Nu mai e niciun dubiu! Toată lumea consideră că, în imagini, apare celebra blondă în timp ce afișa o burtică rotunjoară de gravidă.

separator
marilyn-moroe-5

Era 8 iulie 1960. Marilyn Monroe iese fericită din studiorile „Fox” din New York, unde a trecut probele pentru „The Mistifts”. Stă chiar acolo pe trepte și surâde, poartă o fustă conică și o cămașă din mătase. Dar ce se vede? Celebra blondă reușise să își ascundă burtica rotunjoară chiar sub ochii fotografilor, care dezvoltase o obsesie pentru ea.marilyn-monroe-pFotografiile au fost realizate de Frieda Hull, pe 8 iulie 1960, când Marilyn Monroe avea 34 de ani și au fost păstrate, în secret, până la moartea fotografei, în 2014.

După developare, fotografa observă ca sarcina lui Marilyn este vizibilă și vrea să rupă pozele. Dar starul îi cere Fridei Hull să păstreze pozele în secret.

Frieda păstrează unul dintre cele mai mari secrete din istoria cinematografiei până la moartea sa. Tomy Michaels, un prieten și vecin al fotografei a cumpărat imaginile, dezvăluid că Marilyn a pierdut sarcina câteva săptămâni mai târziu după ce a fost realizată ședința foto. Nu s-a aflat niciodată dacă a fost vorba despre o întrerupere de sarcină sau de un avort spontan.

Se presupune că copilul aparținea actorului francez Yves Montand, cu care diva avusese o aventură în timpul filmărilor pentru „Let’s Make Love”, în 1960. Monroe își dorea un copil, dar nu putea avea din cauza unei boli ginecologice, probabil endometrioză.

Celebra blondă a rămas însărcinată în urma acestei aventuri, dar pierde sarcina.

marilyn-moroe-1marilyn-moroe-2marilyn-moroe-3marilyn-moroe-5-1

Doi ani mai târziu, pe 5 august 1962, Marilyn Monroe a fost găsită moartă în propria casă din cauza unei doze prea mare din medicamentele prescrise de medici.

sursa

Fiecare femeie stilată trebuie să aibă aceste lucruri în casă
Articolul anterior
Nu rata cel mai important eveniment de detox, mâncare organică și rețete vegane!
Articolul următor
Alte articole interesante