Președintele Franței și soția sa, criticați pentru ținutele purtate la ceremonia de învestire?

Astăzi, 14 mai, în cadrul unui eveniment grandios, cel mai tânăr şef de stat francez, în vârstă de 39 ani, a fost învestit oficial în funția de Președinte al Franței. Ținutele purtate de Emmanuel Macron și soția sa au devenit însă subiectul zilei în presa din toată lumea, și asta pentru că cei doi soți ar fi ales, pentru ceremonia de învestire, costume ieftine și accesorii împrumutate de la casa de modă Vuitton.

separator
61885419

Presa scrie că noul preşedinte al Franţei, Emmanuel Macron, a purtat la ceremonia de învestire un costum albastru de 450 euro, creat de către un producător autohton francez, prețul fiind foarte departe de cel al costumelor pe măsură, iar soția sa şi-a făcut apariţia într-o ţinută împrumutată de la Louis Vuitton, nu cumpărată.61885418Surse din anturajul noului președinte au precizat că ținuta lui Brigitte Macron, ansamblul de culoarea lavandei, o fusta scurtă și un sacou la două rânduri de nasturi, a fost ”creata special pentru această ocazie de către creatorul francez Nicolas Ghesquière de la casa Louis Vuitton. Această ținută și geanta Vuitton care o însoțește i-au fost împrumutate”, a subliniat sursa.PARIS, FRANCE - MAY 14 : New French President Emmanuel Macron's Brigitte Trogneux Macron arrives at the Elysee Palace prior to the handover ceremony in Paris, France on May 014, 2017. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency

De asemenea, Președintele Franței a ales să meargă într-un jeep militar şi nu într-o limuzină civilă, în drumul către Arcul de Triumf, unde a stat în ploaie, fără palton sau umbrelă, pentru a aduce un tribut la mormântul soldatului necunoscut, scrie protv.ro.

Potrivit presei, onestitatea se numără printre calităţile admirate de către alegătorii francezi la un preşedinte, iar la ceremonia de investire, cei doi soți ar fi demonstrat asistenţei o impresie de înaltă modestie.

61885420

ado.slave(' adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh. kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' });

Emmanuel Macron are 39 de ani și este căsătorit de aproape zece ani cu Brigitte Trogneux, profesoara sa din liceu, cu 25 de ani mai în vârstă decât acesta. Brigitte Macron are 64 de ani.

Mesajul băieților de la Sunstroke Project după ce au luat locul 3 la Eurovision!
Articolul anterior
Familia actorului Florin Piersic este în doliu! Iată care este motivul
Articolul următor
Alte articole interesante