Prima poză cu Amal Clooney însărcinată. I se vede burtica

După ce a fost confirmată vestea că Amal și George vor deveni părinți de gemeni, paparazzi nu o scapă din priviri pe viitoarea mămică. Fotografii de ocazie au reușit să surprindă primele cadre cu Amal cu burtică.

separator

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 26:  Amal Alamuddin (L) and actor George Clooney attend the premiere of Warner Bros. Pictures' "Our Brand Is Crisis" at TCL Chinese Theatre on October 26, 2015 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Avocata din Liban a fost surprinsă pe o stradă din Londra, în timp ce se îndrepta spre o întâlnire de afaceri. Îmbrăcată într-un outfit office, compus dintr-un palton roșu, semnat Stella McCartney, o rochie kaki de graviduță și o pereche de ghete de piele neagră, Amal a demonstrat că și-a păstrat stilul ei vestimentar șic, chiar dacă sarcina începe să fie din ce în ce mai vizibilă, scrie okmagazine.ro.


amal

De data aceasta chiar nu mai e loc de speculații, burtica lui Amal este din ce în ce mai proeminentă, chiar dacă avocata de-abia a intrat în al doilea trimestru de sarcină.

Amintim că actorul american George Clooney, unul dintre cei mai faimoşi burlaci din lume, şi avocata britanică Amal Alamuddin s-au căsătorit într-o ceremonie organizată la Veneţia, evenimentul fiind catalogat de presa internaţională drept „nunta anului” 2014.

4 cărți pe care i le poți dărui de Dragobete! Tu pe care o alegi?
Articolul anterior
Delia s-a ras pe cap. ”Ești urâtă cheală”, spun fanii
Articolul următor
Alte articole interesante