Primele poze cu fiica Biancăi Drăguşanu!

Luni, Bianca Drăguşanu a devenit mămică. Atât ea, cât şi soţul ei, Victor Slav, sunt în culmea fericirii.

separator

natalya_sofia

Invitat în cadrul emisiunii lui Capatos, „Un show păcătos”, de la Antena 1, Victor Slav a vorbit despre fetița lui și a Biancăi Drăgușanu, Nataly Sofia și le-a arătat tuturor și primele imagini cu bebelușul, scrie click.ro.

„Din punctul meu de vedere, un om sănătos la cap îşi vede de drumul lui şi face ceea ce crede el că e bine. Nu poţi să-ţi dai seama de anumite lucruri decât dacă eşti în interior. Şi sunt mai mulţi factori de care trebuie să ţii cont. Medicii m-au avertizat că s-ar putea să leşin. Eram sigur că nu o să leşin. În 10-15 minute a fost Sofia scoasă. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea mă strângea de mână. Mă mai uitam la ea, mă uitam la ce se întâmplă acolo. Era speriată, dar mai mult era curioasă dacă a ieşit. Fi-mea a fost la fel de grea ca băiatul lui Capatos! Ieri a încercat să alăpteze, azi a încercat. Are cantitatea necesară, căci mănâncă puţin, dar nu porneşte lactaţia. Dacă nu o să pornească, mâine o s-o treacă pe lapte praf. Asta va fi cea mai bună variantă. Am stat de vorbă cu doamna doctor şi mi-a explicat că sunt nişte formule de lapte foarte apropiate de laptele matern. Bianca îmi tot spune că vrea să mănânce tot felul de nebunii, pe care nu are voie să le mănânce. S-a dat jos din pat, apoi a simţit durerile şi a fost nevoie să-i bage anestezie… bine, calmante. Problema e atunci când îi dispare efectul calmantelor”, a declarat Victor Slav în cadrul emsiunii.

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a intrat în direct prin legătură telefonică pentru a transmite câteva cuvinte despre cum se simte atât fizic, dar și emoțional, după prima zi ca mămică.

3d890c502b4105f02f6eadaed86dec31

Un interpret cunoscut a murit!
Articolul anterior
Charlize Theron s-a îngrăşat cu 15 kilograme! Vezi cum arată
Articolul următor
Alte articole interesante