Prințesa Diana purta două ceasuri la aceeași mână. Motivul din spatele acestui gest este unul incredibil

Printre fotografiile care a apărut înainte de aniversarea morții sale de pe 31 august, este una care o arată pe Prințesa Diana la un meci de polo, se întâmpla la doar câteva zile înaintea nunții ei cu Prințul Charles, pe 29 iulie 1981.

separator
printesa diana
Imaginea o arată din profil, purtând un inel de logodnă cu diamant și safir (inel care mai apoi i-a fost dăruit Prințesei Kate), dar în aceeași imagine, Prințesa Diana mai poartă și două ceasuri pe aceeași mână. Unul era de aur, era al ei, dar cel mai mare, din piele, aparținea logodnicului său, Prințul Charles.


Îi purta ceasul ca tribut celui căruia avea de gând să i se dăruiască complet și din toată inima. Dar mai era și un semn discret de sprijin, prințul concura și el în acel meci de polo.

printesa diana
Chiar și astăzi oamenii și-o mai amintesc pe Prințesa Diana pentru bunătatea ei discretă care este perfect exemplificată în această poveste. La fel se întâmplă și cu capacitatea ei de a dărui, și de a se dărui complet. Copiii ei încă îi duc tradiția mai departe participând și ei la tot felul de evenimente caritabile.

Sursa

Video. Mesajul public transmis de mama teroristului din Barcelona fiului ei
Articolul anterior
Mii de persoane s-ar fi îmbolnăvit de hepatită virală, după ce au consumat carne de porc dintr-un mare lanț de magazine
Articolul următor
Alte articole interesante