Prinţul Charles, îndrăgostit de o româncă. Cuplul regal divorțează!

Prinţul Charles şi Camilla divorţează potrivit tabloidului american Globe. Apropiații Camillei spun că fiul Reginei şi-a găsit o nouă dragoste la Viscri, satul din inima Transilvaniei unde acesta deţine mai multe proprietăţi.

separator
Prinţul Charles, îndrăgostit de o româncă. Cuplul regal divorțează!

Prietenii prinţului au o altă ipoteză. Aceștia susțin că Camillei îi place prea mult alcoolul, iar asta îi deranjează pe Charles.

Conform wowbiz.ro, românca care l-a sedus pe prinț este Caroline Fernolend (50 de ani), o româncă de origine săsească. Aceasta coordonează, în cadrul fundaţiei “Mihai Eminescu Trust”, un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate din Transilvania. Prinţul Charles este patronul spiritual al fundaţiei înfiinţate în anul 2000, venind aproape în fiecare an în România. De fiecare dată, Charles a sosit fără soţia sa, Camilla Parker Bowles, şi este întâmpinat mereu de Caroline, care îl însoţeşte în vizitele pe care acesta le efectuează prin satele din România.

Se pare că Regina Elisabeta a II-a este furioasă pe Camilla, după ce aceasta i-ar fi cerut nu mai puţin de 350 de milioane de dolari pentru a-l lăsa liber pe Charles. Suma ar acoperi, spune Camilla, cei 30 de ani de relaţie cu fiul suveranei de la Buckingham, dar şi tăcerea ei, pentru că ducesa se angajează ca, în cazul în care primeşte aceşti bani, să nu divulge nimic din dedesubturile Casei Regale britanice.

Regina însă nu are de gând să-i dea nurorii sale niciun ban aşa că este posibil ca divorţul lui Charles să nu fie unul amiabil.

Sursa

Legume pe post de accesorii. Vezi cum și-au decorat doi miri ținutele
Articolul anterior
De cine îți amintește acest tânăr? Tatăl lui celebru în acest an a devenit din nou tătic!
Articolul următor
Alte articole interesante