Prințul William cere daune morale în valoare de 1,5 milioane de euro!

În anul 2012, publicația franceză Closer a făcut publice o serie de fotografii în care Kate Middleton făcea plaja topless. Familia regală a dat în judecată publicația, iar procesul în cazul fotografiilor a început. Șase jurnaliști și doi fotografi sunt judecați în cazul fotografiilor publicate cu Kate Middleton în sânii goi. Soțul acesteia pretinde suma de 1,5 milioane de euro, drept daune morale.

separator
Gorgeous-Looks-of-Kate-Middleton-31

„În septembrie 2012, eu și sotia mea am considerat ca putem merge în Franta, să petrecem cateva zile in vila familiei și să ne bucuram de intimitate. Modul clandestin în care au fost făcute acele fotografii ne-a socat, efectiv, și ne-a încălcat grav intimitatea!”, a mărturisit Printul William, într-o declarație prezentată de către unul dintre avocații familiei regale.

„Ce s-a întâmplat atunci ne-a amintit de hărțuirea care a condus la moartea mamei mele, Prințesa Diana.”, a mai completat acesta, potrivit perfecte.ro.

a-inceput-procesul-in-cazul-fotografiilor-cu-kate-middleton-topless-prinul-william-cere-daune-de1-5-milioane_1Imaginile surprinse de paparazzi de la foarte mare depărtare au fost publicate pe coperta și pe paginile revistei, într-un articol intitulat „Oh, Doamne!”. Articolul care s-a întins pe 5 pagini cuprindea 15 fotografii realizate în timp ce cuplul regal se bucura de vacanța într-un castel din Provence au surprins-o pe Ducesa în timp ce se bronza fără sutien și pe Prințul William, care o dădea cu loțiune de plajă pe soția sa.

Imediat după publicarea imaginilor, cuplul a luat atitudine și a declanșat o serie de proceduri judiciare. Mai multe ziare britanice au refuzat să cumpere imaginile, însă, totuși, ele au ajuns la foarte multe publicații din lume.

Covoare moldovenești pe străzile din Soroca! Află detalii
Articolul anterior
O-Zone se reunește după 12 ani!
Articolul următor
Alte articole interesante