Pro TV își cere scuze! “Nu se știa adevărul”

Andrei Grigoriu, băiatul de la “Românii au talent”care a desenat-o pe sora lui, a fost eliminat din concurs. Potrivit organizatorilor, nu se știa că acest concurent a fost condamnat pentru complicitate la crimă.

separator

În momentul preselecţiilor, Andrei era închis la penitenciarul din Timişoara. Acesta s-a prezentat în faţa juraţilor ca fiind închis pentru complicitate, fără a spune că motivul real pentru care se afla în închisoare este un omor.

Inițial, concurentul a primit patru de „Da”, iar în momentul jurizării, Mihaela Rădulescu a spus că i-ar ierta „toate păcatele”: „Povesteşti frumos, pictezi frumos. Văzând toate acestea, eu ţi-aş fi iertat toate păcatele!”.

La scurt timp după emisiune, wowbiz.ro a publicat adevărata poveste a lui Andrei Grigoriu precizând că acesta a fost închis pentru omor.

La şase zile de la difuzarea emisiunii, Pro TV reacţionează comunicând public că îşi cere scuze pentru această situaţie şi anunţă că Andrei Grigoriu a fost eliminat din concurs.

„După difuzarea ediţiei cu numărul trei «Românii au talent», Pro TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte şi a făcut declaraţii false în cadrul emisiunii, precizând că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor. Instanţa l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă, sub acuzaţia de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context”, scrie în comunicatul de presă publicat pe protv.ro.

Potrivit Pro TV, conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă.

„Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său. Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune”.

Andrei Grigoriu a fost eliberat condiţionat la exact 11 ani de la crima care i-a schimbat pentru totdeauna viaţa. Într-un interviu, Grigoriu susţinea că şi-a ajutat prietenul, care a ucis-o pe tânăra de 25 de ani, să scape de hainele pline de sângele victimei şi că nu a fost martor direct la comiterea agresiunii.

Tot el a vorbit și despre perioada petrecută după gratii.

”După ce am fost arestat, nu ştiu cum a trecut prima zi. Ştiu doar că nu am dormit deloc primele trei zile. Aveam atâtea întrebări şi nici un răspuns… Mama mi-a spus în timpul vizitei că am fost condamnat la 16 ani de închisoare. Din 45 de minute, cât dura vizita, cam 30 de minute am plâns. Am tot sperat că, la recurs, această pedeapsă va fi micşorată… Am realizat ce se întâmplă abia în momentul în care mama s-a îmbolnăvit şi mi-am dat seama că pot să o pierd şi nu am cum să merg acolo să fiu lângă ea. Sora mea este cea care m-a ajutat să trec peste aceşti 11 ani. Avea 14 ani când am intrat în închisoare, acum are 25 de ani, dar tot surioara mea mai mică rămâne. Ea m-a susţinut întotdeauna. Atitudinea ei şi susţinerea ei m-au motivat să fiu mai bun, să fac ceva cu viaţa mea când ies de aici”.

http://www.click.ro/

În sprijinul copiilor cu autism din Moldova, vedetele au fost provocate
Articolul anterior
Poze erotice cu fiica lui Kim Basinger
Articolul următor
Alte articole interesante