Prohor Shaleapin divorțează!

Unul dintre cele mai scandaloase cupluri din showbiz-ul rusesc, Prohor Shaleapin şi Larisa Kopenkina divorțează

separator
.

“Încă nu am divorțat oficial, dar ne certăm încontinuu. Suntem ambii impulsivi și nu cedăm unul altuia. Nu-mi place când el îmi spune în ce să mă îmbrac sau cum să mă comport. În schimb lui îi place să facă totul corect: să se culce la timp, să mănânce sănătos și să facă sport. Nu cred că ne vom mai împăca”, a spus milionara pentru portalul http://super.ru/

O rusoaică și-a denunțat fiica pentru că se opune invaziei lui Putin în Ucraina. Relatările presei de opoziție din Moscova

O rusoaică pe nume Tatiana, în vârstă de 58 de ani, a scris o declarație către poliție împotriva propriei sale fiice.

Viața familiei din Moscova s-a schimbat dramatic pe 24 februarie 2022, după ce armata rusă a invadat Ucraina. Tatiana, ca majoritatea rușilor, a susținut războiul, iar fiica ei Irina a fost de partea Ucrainei.

De un an, ea urmărește des videoclipuri pe subiecte militare pe rețelele sociale și se ceartă în mod regulat cu mama ei despre „operațiunea specială” a lui Putin.

În urmă cu șase luni, fata a avut un mare scandal cu sora ei mai mare și cu soțul acesteia.

Neputând suporta tensiunea din familie, Tatiana a decis să aibă o conversație preventivă cu fiica ei, scrie canalul de Telegram al publicației ”Atenție, Moscova”.

În timpul certei din interiorul familiei, Tatiana și Irina s-au certat până la punctul în care trei zile mai târziu, mama, plină de ranchiună, a scris un denunț despre fiica sa.

Femeia s-a plâns poliției despre amenințările cu moartea pe care propria ei fiică le-ar fi exprimat în timpul scandalului.

Acum forțele de securitate se vor ocupa de fiica ”rebelă” a familiei, scrie ziare.com.

Din 2022, atmosfera vremurilor lui Stalin a fost restabilită în Rusia, precum și obiceiul denunțurilor, urmărind anumite motive personale. Unii ajung până acolo încât inventează dușmani pe care îi ”toarnă” structurilor de securitate ale regimului lui Putin.

Un avion de luptă rusesc s-a prăbușit în flăcări, aproape de o zonă rezidențială din Murmansk. Video

Mass-media rusă a relatat că un avion militar MiG-31 s-a prăbușit în regiunea Murmansk a Federației Ruse. Videoclipul căderii sale a devenit viral pe rețelele de socializare, scriu canalele rusești de Telegram, precum și agenția TASS.

Potrivit datelor preliminare, avionul de luptă-interceptor MiG-31, supersonic cu rază lungă de acțiune, s-a prăbușit.

Martorii oculari au spus că avionul a izbucnit în flăcări deasupra clădirilor rezidențiale, iar piloții au condus avionul în lateral, spre o zonă nelocuită, scrie Shot.

Potrivit TASS, serviciile operative, după verificarea informațiilor, au raportat că avionul militar s-a prăbușit în regiunea Murmansk din cauza unui incendiu de motor. Potrivit datelor preliminare, acesta a căzut într-un lac.

„Piloții au fost catapultați probabil, martorii oculari susțin că au văzut doi parașutiști în zona accidentului ”, scrie TASS cu referire la surse din forțele de securitate ruse.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a confirmat că avionul de vânătoare MiG-31 s-a prăbușit. El efectua un zbor de antrenament.

„Amândoi piloții au fost ejectați. Piloții au fost evacuați prompt de elicopterul serviciului de căutare și salvare, viața și sănătatea lor nu sunt în pericol”, a scris agenția.

sursa

Prințul Harry și Meghan, gesturi tandre în public. Cum au reacționat când și-au dat seama că sunt filmați

Meghan Markle și Prințul Harry au împărțit gesturi tandre în fața a 20.000 de oameni, în timp ce au participat la meciul dintre Los Angeles Lakers și Memphis Grizzlies. Cei doi au fost surprinși de Kiss Cam, camera de luat vederi care surprinde cupluri în mulțime și le afișează pe ecran în așteptarea unui sărut. Imaginiole au fost publicate de NBA. Iată cu au reacționat Ducii de Sussex.

Prințul Harry și Meghan, gesturi tandre în public. Cum au reacționat când și-au dat seama că sunt filmați

Prințul Harry și Meghan, gesturi tandre la un meci de basket

Meghan Markle și Prințul Harry tocmai au avut o întâlnire la un meci al NBA. Ducele și ducesa de Sussex au fost numai un zâmbet în timp ce au urmărit meciul dintre Los Angeles Lakers și Memphis Grizzlies în timpul unui meci din playoff, luni, la Crypto.com Arena – inclusiv în momentul în care au fost arătați pe jumbotronul de deasupra capului.

În imaginile video publicate de NBA, cuplul regal părea fericit să împartă gesturi tandre în momentul în care camera de filmare era pe ei pentru a surprinde un sărut. Meghan, în vârstă de 41 de ani, i-a zâmbit fericită lui Harry, în vârstă de 38 de ani, în timp ce o mulțime de 20.000 de persoane îi priveau pe ecranul uriaș, printre care Kim Kardashian, Kris Jenner, Saint West și Adam Sandler.

Prințul Harry s-a aplecat spre soția lui și Meghan a zâmbit. Totuși, imaginile nu arată dacă cei doi au împărțit într-adevăr un sărut. În timpul meciului, prințul Harry și Meghan au încurajat echipa locală, care în cele din urmă s-a impus cu 117-111 și a preluat un avantaj de 3-1 în primul tur al playoff-ului împotriva celor de la Grizzlies, potrivit People.

Prezența lor la meci este prima ieșire publică a lui Meghan de când Palatul Buckingham a confirmat că nu va fi alături de soțul ei la încoronarea regelui Charles, pe 6 mai. În schimb, ea va rămâne în California cu cei doi copii ai lor – și va sărbători ziua de naștere a lui Archie, care împlinește 4 ani pe 6 mai.

„Va fi o petrecere discretă acasă”, a declarat o sursă pentru People într-un articol de copertă recent. „Vor avea prieteni în jurul lor și pe mama lui Meghan, Doria [Ragland]. Meghan va avea cu siguranță sprijin în acel weekend.” Sora mai mică a lui Archie, prințesa Lilibet, va fi și ea prezentă la festivități.

sursa

Fritatta cu ardei și ciuperci
Articolul anterior
Constantin Cheianu: „N-am putut accede la femeia care mi-a fost dragă. Le-am acceptat pe femeile cărora le eram eu drag.”
Articolul următor