Regina chansonului rusesc, Liubovi Uspenskaia, și-a construit un castel de 1000 metri pătrați!

Zilele acestea Liubovi și-a sărbătorit  aniversarea celor 60 de ani. Cu această ocazie, vedeta și-a scos toate secretele din noua casă.  

separator
Regina chansonului rusesc,  Liubovi Uspenskaia,  și-a construit un castel de 1000 metri pătrați!

I-au trebuit aproape 20 de ani ca să adune bani pentru o casă, ca într-un final să-și ridice un castel cu 4 nivele  la periferia Moscovei. Are propria saună, un bar cu cele mai scumpe băuturi, propriul salon de frumusețe,  încorporat în casă și o cameră special amenajată pentru cea mai iubită ființă, cățelușa Franki. Apropo, de animăluț, este îmbrăcat doar în haine de brand.

Regina chansonului rusesc,  Liubovi Uspenskaia,  și-a construit un castel de 1000 metri pătrați!22 18 17 16
15 14 13 12 11
10 Regina chansonului rusesc,  Liubovi Uspenskaia,  și-a construit un castel de 1000 metri pătrați!

Interpreta este pro operații estetice, însă cel mai mare secret al frumuseții rămâne a fi crema de față specială anti-arsuri, folosită și pentru întinerire.

Viața personală a interpretei a fost la fel de zbuciumată ca și cariera. A fost căsătorită de trei ori  până l-a întâlnit pe cel care a cucerit-o definitiv.

Cea mai mare pierdere din viață sunt gemenii pe care i-a născut la 18 ani, dar cărora nu le-a fost dat să trăiască deoarece s-au născut bolnavi. Mulți ani la rând s-a temut să rămân însărcinată. Cel care a reușit să aducă speranța în ea a fost Alexandru, actualul soț, care  a rugat-o foarte mult să-i dăruiască un copil. Așa s-a născut fiica interpretei.

Cum îţi poţi face singur rău crezând că te protejezi de cancer şi de boli cardiace
Articolul anterior
Cristina Scarlat scoate așii din mânecă. E mai frumoasă ca oricând, în noul videoclip!
Articolul următor
Alte articole interesante