Rihanna, într-o ședință foto sălbatică

Vedeta și-a obișnuit fanii cu apariții șocante, atât pe scenă, cât și în viața real

separator
ă. Însă de această data s-a întrecut pe sine într-un pictorial incendiar. Rihannei îi place să se dezbrace în fața camerelor, iar asta nu mai deranjează pe nimeni.

Interpreta a apărut pe paginile revistei “Esquire” doar în chiloței, în cabina de duș. Rihanna a demonstrat încă o dată că are o siluetă de invidiat.

1415172935
1415172944 1415172953
1415172957 1415172972
1415172984 1415173000

 

O femeie a acuzat un preot că cere sume mari de bani la Botez. Care a fost răspunsul ierarhului: „Ați găsit curat, căldura funcționând la capacitate maximă, să nu răcească pruncul”

O femeie din județul Suceava acuză un preot că i-ar fi cerut bani sub formă de taxă de botez. Aceasta i-a transmis arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, nemulțumirea sa, cel mai probabil, pentru ca ierarhul să ia măsuri.

„Probabil s-a mai adus în discuție această veche și adânc înrădăcinată activitate legată de suprataxele pentru botez/cununie/înmormântare.

Cu siguranță dumneavoastră știți că preoții nu mai practică asta dar ieri, 04.02, la Biserica ……. au fost trei botezuri; taxa de botez, cu chitanță, a fost de ……., ……/5 lumânări și, la final, preotul a mai CERUT ……. lei/naș…..(am scris cu litere mari cerut, pentru că preotul a insistat să treacă pe la dumnealui, pe rând, toți nașii și le-a spus exact cât trebuie să dea).

Toți enoriașii știu că se practică și suntem pregătiți, dar s-a exagerat deja, suma este ………”, i-a transmis I.G. arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților.

De cealaltă parte, ierarhul i-a transmis femeii punctul de vedere al preotului acuzat, subliniind că, deși părintele este plecat în concendiu, a transmis justificare la acuze.

„Vă transmit justificarea trimisă de părintele …….paroh al acelei parohii, deși sfinția sa în prezent este plecat într-o scurtă vacanță cu familia:

«Față de cele semnalate de doamna care a avut botezul la biserica noastră, vin cu următoarele precizări:

  1. Nu am condiționat niciodată oficierea serviciului religios de achitarea vreunei taxe bănești la biserică. Putea să plece fără să plătească nimic; vă asigur că nu o trăgea nimeni de mânecă. Dumneaei a întrebat dacă mai are ceva de plătit și a fost direcționata către preot care, la rându-i, i-a răspuns că «fiecare poate da la Biserică atât cât dorește, așa cum au mai procedat și alții». Nu-ți poți permite să-i zici altfel unui om, mai ales atunci când îl vezi pentru prima dată în viața ta la biserică.
  2. În anii mulți de preoție pe care îi am în spate, vă mărturisesc că am întâlnit mulți oameni care au plecat acasă fără să achite Bisericii măcar un leu pentru serviciul religios oficiat și nu a fost nicio supărare din partea noastră. Dar oamenii aceștia nu scriu pe site, la fel nici cei care sunt mulțumiți. Creștinii adevărați, care frecventează regulat biserica și care cunosc nevoile Bisericii și știu ce facem noi aici, vin și își oferă ajutorul cu toată dragostea. Noi nu le cerem zeciuială din tot ceea ce câștigă, așa cum cer unele culte. Noi le cerem în schimb, pe cât se poate, să fie conștienți și responsabili de numele de creștin pe care îl poartă, căci avem în viața aceasta drepturi, dar și obligații.
  3. Și pentru acei care vin doar la Botez, Cununie și Înmormântare la biserică și care ne consideră mereu datori să ‹îi servim›, fără să facă nimic în schimb, fără să aibă cea mai mică implicare, pentru aceia amintesc că și Biserica plătește facturi la apă, gaze naturale, electricitate, că și Biserica are în desfășurare proiecte sociale etc. și avem destule cheltuieli. Slavă Domnului, ați găsit curat, pârtie făcută, praful șters, căldura funcționând la capacitate maximă, ca pentru un Botez, să nu răcească pruncul, apa caldă, toate luminile aprinse, ca să iasă fotografiile bune, și vreo 4-5 oameni aduși de acasă sâmbăta sau duminica, pentru a avea în final un eveniment reușit.
  4. Mai amintesc, de asemenea, că toate taxele acestea sunt pentru buna funcționare a bisericii și sunt aprobate de către Consiliul Parohial.
  5. Iar pentru oficierea Botezului respectiv, din motive întemeiate a trebuit să apelăm la un preot îmbisericit care nu este angajat al Bisericii noastre și care nu are nicio remunerație stabilită»”, se arată în răspunsul ierarhului.

sursa

Gerard Pique și Clara Chia au apărut zâmbitori în fața presei. Cum s-au comportat pe stradă, în Barcelona

După o perioadă mai lungă în care s-au ferit de blițurile fotografilor, Gerard Pique și iubita lui, Clara Chia, au adoptat un alt comportament. Cei doi au apărut în public ținându-se de mână și foarte zâmbitori în fața jurnaliștilor.

Gerard Pique și Clara Chia au fost surprinși plimbându-se pe străzile din Barcelona pe 6 februarie. Printre râsete și gesturi pline de afecțiune, aceștia au dat răspuns la unele întrebări ale reporterului care i-a întâlnit. Se observă o schimbare de strategie în comunicarea cu presa, notează publicația spaniolă Lecturas

La început, când a observat jurnaliștii, Clara Chia a avut un comportament stângaci, asunzându-se după umărul lui Gerard Pique, după care s-a răzgândit. La un moment dat, se poate observa cum geanta Clarei se izbește de un gard, în timp ce ea încearca să țină pasul cu iubitul ei. Cei doi se amuză și își continuă drumul. Vezi video integral aici.

Cuplul a răspuns cu zâmbetul pe buze la întrebările presei înainte de a ajunge la Kosmos, compania fostului fotbalist unde lucrează Clara Chia, care este și studentă Facultatea de Relații Publice. Ei au încercat să înfrunte cu umor întrebările legate de criza de anxientate pe care se presupune că a suferit-o Clara în urmă cu câteva zile.

„A avut o anxietate? Serios? Anxietate?”, a spus fostul fotbalist râzând. „Uf, te rog, într-adevăr”, a adăugat el.

Pique a negat pe același ton că ziua de naștere a iubitei sale ar fi curând. „Mâine e ziua ei de naștere? Ce i-ai luat ?”, încearcă să afle reporterul. 

„Nu este mâine”, a răspuns Pique. În cele din urmă, reporterul a dorit să afle dacă este adevărat că părinţii catalanului s-ar fi săturat de petrecerile Shakirei, care este vecina lor. Pique a evitat să vorbească, dar Clara a exclamat: „Hei, da ce credeți că este normal?” 

După această întâlnire cu presa, fostul fotbalist și-a luat rămas bun de la reporter spunând: „A fost distractiv, ne-am distrat bine. Hai, ne vedem mai târziu”. Imediat după aceea, Pique și Clara au intrat în clădirea în care se află birourile Kosmos. 

VIDEO! Lumini ciudate pe cerul Turciei în noaptea dinaintea cutremurelor

O serie de videoclipuri filmate cu câteva ore înaintea producerii cutremurelor din Turcia au pus pe jar adepții teoriei conspirației. Imaginile, devenite virale, au stârnit dezbateri aprinse, centrate în jurul ideii că poate catastrofele au fost provocate de cauze mai puțin naturale, scrie realitatea.net.

Internauții par să sugereze că fenomenele catastrofice produse luni în Turcia și Siria, care au provocat peste 5.000 de morți în cele două țări, sunt corelate cu un fenomen straniu produs cu câteva momente înainte de declanșarea primului seism.

Videoclipurile care pe rețelele sociale prezintă mai multe fulgerări de mare intensitate pe cerul Turciei, în noaptea de duminică spre luni. Cu toate acestea, în seara respectivă nu au fost prognozate furtuni în Turcia sau Siria.

Mai mult, în înregistrări nu se aud nici un fel de sunete, ceea ce îi face pe conspiraționiști să dea vina pe controversatul sistem american HAARP (High frequency active auroral research program), destinat controlării evenimentelor climatice, care ar fi putut induce acest cutremur.

Mai mult, cei care susțin teoria se leagă de faptul că Turcia este în acest moment un ”ghimpe” pentru Statele Unite în relația tensionată cu Rusia.

Saxofonistul de la Sun Stroke Project a devenit tată
Articolul anterior
10 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi
Articolul următor