Scandal și la Eurovisionul din România: “Nici Loreen şi nici Conchita nu au ţipat…”

Unul dintre comentatorii Eurovisionului din România, Leonard Miron, face praf Selecția Națională Eurovision România 2015. Acesta a postat pe blogul personal o analiză amplă a pieselor din finală.

separator

Fostul prezentator tv a început cu piesa lui Temișan: E ca un şpriţ de vară, manelizantă- cum ar spune fițoșii de pe la noi. Este singura melodie latino care te face să caşti. E clar că s-a pierdut undeva programarea la transfuzia de “sangre caliente””

Despre piesa Love won’t run away , cântată de Blue Noise, Leonard spune că: “Ascultând melodia a trebuie să le explic amicilor virtuali de pe Skype cum sunt/nu sunt autostrăzile din România. Şi asta pentru că melodia seamănă cu autostrada Bucureşti-Braşov: bine pe hârtie, începe interesant dar nu duce nicăieri şi mai dai şi în gropi cu regularitate.”

Despre piesa lui Tudor Turcu, Leonard spune că: “Dacă nu citeşti cine cântă ai impresia că e un feature-ing inedit Bon Jovi cu fetele de la Tatoo. Şi Tudor joacă bine toate cele trei roluri. Ştiu că voi fi pus la zid de comunitatea gay şi de comunitatea fetelor cu tricouri ude chiar şi când nu plouă dar …. Pe scenă la Eurovision nu se mai proiectează vocea în microfon de mult. Nici Loreen şi nici Conchita nu au ţipat ci au lăsat microfonul să capteze vocea. Iar Tudor putea din 2013 să uite că în competiţia europeană nu trebuie să acoperi cu vocea nici prezentatorii şi nici membrii juriului că nu suntem la XFactor.”

În schimb, criticul are doar cuvinte de laudă pentru Luminița Anghel și Voltaj.

“Evident că ne place: este o melodie construită inspirat, care creşte, care te ţine lângă difuzor şi care îţi crează sentimentul ăla de Eurovision, de eveniment, de ceva mare. Dacă mai adaugi şi vocea excepţională a Luminiţei şi experienţa ei de scenă chiar cred că melodia poate să facă o figura bună la Viena. Mi-e teamă însă că la votul de la Craiova, Luminiţa va pierde; e multă invidie, este ideea “las-o că a mai fost o dată”. Şi e păcat pentru că “A million stars” poate aduce România în primele 5 la Viena.”, a spus prezentatorul despre piesa Luminiței.

“Asta da piesă! Şi nu e nicio surpriză pentru că este semnată Voltaj. Un concurent serios pentru “A million stars”. Sper ca băieţii să nu adauge vreun vers în engleză şi să o lase aşa, că sună foarte bine. E clar că va fi preferinţa televotingului şi juriul îi va plasa undeva pe poziţia 2 sau 3.”, a comentat Leonard prestația trupei Voltaj.

Sursa

 

Vezi la ce trebuie să fii atentă atunci când eşti în căutarea poşetei perfecte!
Articolul anterior
Caise uscate umplute cu nucă!
Articolul următor
Alte articole interesante