Serghei Svetlakov și-a părăsit nevasta pentru o alta!

Viața personală a umoristului, actorului și prezentatorului rus seamănă cu un adevărat detectiv cu spioni. Acesta a reușit să ascundă de jurnaliști nu doar faptul că a divorțat de soția sa după 14 ani de cuplu, dar și faptul că s-a recăsătorit și are deja un copil din noua căsnicie.

separator

”Am fost alături de Iulia 14 ani, timp în care am avut parte de toate: de certuri, împăcări, sărăcie și provocările veniturilor mari. În ultimii ani, însă, ne-a fost cel mai greu din punct de vedere emoțional.”

Svetlakov s-a recăsătorit. Actuala soție este patroana unei rețele de cinematografe. Romanul a fost ținut în taină mult timp. Perechea și-a oficializat relația în mare secret, tocmai în Riga. Acum Serghei și Antonina au un fecior, Ivan.

Alertă de atac aerian pe întreg teritoriul Ucrainei! Bombardamente în Odesa și Nicolaev

Pe întreg teritoriul Ucrainei a fost emisă alertă de atac aerian în după-amiază zilei de azi, 5 decembrie, din cauza pericolului atacurilor rusești, scrie diez.md.

Noul atac cu rachete a fost anunțat de șeful biroului președintelui Ucrainei, care i-a îndemnat pe cetățeni să caute „puncte de invincibilitate” lângă ei pe hartă.

Presa ucraineană relatează despre loviturile cu rachete și despre funcționarea sistemelor de apărare aeriană în regiunile Donețk, Poltava și Harkiv.

Șefii regiunilor Odesa și Nicolaev au raportat despre începutul atacurilor masive ale rachetelor rusești. Totodată, canalele locale de Telegram scriu despre explozii din regiunile Cerkasî și Zaporijjea.

Totodată, regiunea Odesa și Jâtomâr au rămas fără energie electrică.

Biroul președintelui Ucrainei a anunțat că în Zaporijjea, în urma atacurilor au decedat două persoane au decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Șeful administrației militare regionale Vinița, Serhi Borzov, a spus că pe cer sunt multe rachete deasupra Ucrainei.

Un reprezentant al Forțelor Aeriene Ucrainene a declarat armata rusă a lansat în mod tradițional rachete din regiunea Volhodonsk, din Marea Caspică și din Marea Neagră.

Potrivit acestuia, Rusia continuă în primul rând să țintească infrastructura critică. Bombardierele strategice rusești au decolat deja și primul val de rachete a fost lansat.

Ignat a remarcat că militarii ruși ar putea folosi mai multe valuri de atacuri pentru a dispersa rachete în toată Ucraina și pentru a încurca oarecum acțiunile apărării aeriene ucrainene.

Amintim că, pe 23 noiembrie, pe întreg teritoriul Ucrainei au fost anunțate alerte de atac aerian. Mai multe regiuni și orașe au fost bombardate și au rămas fără de electricitate.

Mai multe orașe și regiuni din Ucraina au rămas fără lumină, printre care Harkiv, Luțk, Kiev, Lviv, regiunea Odesa, Zaporijjea, Nicolaev și altele. Din informațiile preliminare se știe că ar fi avut loc o oprire de urgență a unităților electrice la CNE din Ucraina de Sud.

Menționăm că, tot atunci, au avut loc întreruperi masive de energie electrică în toată Moldova. Despre aceasta a anunțat ministrul infrastructurii, Andrei Spînu.

O altă deconectare masivă a energiei electrice pe teritoriul Republicii Moldova a avut loc pe 15 noiembrie, când în mai multe localități din țară a fost deconectată lumina în urma bombardamentelor masive asupra Ucrainei.

Volodimir Zelenski, desemnat ”Personalitatea anului” de Financial Times: ”Sunt mai mult responsabil decât curajos. Urăsc să dezamăgesc oamenii”

Volodimir Zelenski a fost desemnat „Personalitatea anului” de Financial Times. Președintele ucrainean a spus că este „mai mult responsabil decât curajos”, adăugând că urăște „să dezamăgească oamenii”, scrie adevarul.ro.

Financial Times l-a comparat pe Zelenski cu „Churchill al epocii rețelelor de socializare”.

„Sunt mai mult responsabil decât curajos… Pur și simplu urăsc să dezamăgesc oamenii”, a afirmat Volodimir Zelenski.

De ce îi este cel mai dor de când a început războiul

Într-un interviu acordat publicației care l-a desemnat „Personalitatea anului”, președintele ucrainean a spus că, după nouă luni în luptă cu Rusia, îi este dor să meargă la pescuit cu fiul său, notează The Guardian.

„Vreau doar să prind un crap în râul Nipro”, a spus Zelenski, în acest context.

Explozii pe două aerodromuri militare rusești. Sunt trei morți și două bombardiere Tupolev avariate

Luni dimineața, 5 decembrie, o dronă s-a prăbușit pe pista aerodromului Engels-1, din regiunea rusească Saratov, provocând o explozie care a distrus două bombardiere Tu-95. De asemenea, în apropiere de Ryazan, un camion cu combustibil a sărit în aer, ucigând trei oameni, potrivit publicației independente ruse Meduza.

Canalul de Telegram Sirena notează că locuitorii din Engels și Saratov au auzit o explozie puternică la aproximativ ora 6 dimineața.

Bloggerul de opoziție ucrainean Anatolii Șarii, care are o poziție publică pro-rusă, precum și consilierul șefului Ministerului de Interne ucrainean, Anton Gerașcenko, au publicat videoclipuri care ar arăta atacul asupra aerodromului din Engels.

În plus, agenția de propagandă a Federației Ruse RIA Novosti relatează că un camion cu combustibil a luat foc pe aerodromul de lângă Ryazan, după ce a avut loc o explozie. În urma incidentului, trei persoane au murit și alte șase au fost rănite, două dintre ele fiind în stare gravă, după cum relatează și Kommersant. „A avut loc o aprindere a unui camion cu combustibil, în urma unei explozii. Potrivit informațiilor preliminare, nouă persoane au fost rănite, trei dintre ele au murit”, a precizat reprezentantul serviciilor de urgență. Explozia a avariat și aeronava lângă care se afla cisterna. Ce a provocat explozia nu e clar deocamdată.

Aerodromul Engels este situat la o distanță de 750 km de granița cu Ucraina. De aici, armata rusă lansează atacuri cu drone asupra orașelor ucrainene.

sursa: www.libertatea.ro

Diana a schimbat lumea prin BUCURIE!
Articolul anterior
La Shopping MallDova a fost dat startul expediției maritime
Articolul următor