Femeia pe care urmează să o vedeți în video l-a vizitat pe Christopher Hopkins nu numai pentru a-i oferi un aspect complet nou, ci și o experiență complet nouă.
Nu și-a tuns părul până la 20 de ani, iar familia și prietenii ei au văzut-o doar cu o împletitură lungă. A fost cel mai lung păr pe care Christopher l-a tuns vreodată! Acest client curajos renunță la aspectul super lung și blond roșcat. Cu machiaj proaspăt, arată ca o persoană complet diferită.
Platforma TikTok, acționată în judecată, după sinuciderea a doi adolescenți de 15 ani
Șapte familii din Franța au dat în judecată TikTok, susținând că platforma a contribuit la sinuciderea a doi adolescenți de 15 ani, expunându-i la conținut extrem de dăunător, scrie adevarul.ro.
Potrivit Reuters, avocata Laure Boutron-Marmion a acuzat platforma TikTok în fața unei instanțe de judecată că algoritmul său ar fi expus șapte adolescenți la conținut care promovează sinuciderea și autovătămarea.
Cele șapte familii franceze au inițiat un proces comun împotriva platformei TikTok la tribunalul din Créteil. Conform avocatei Laure Boutron-Marmion, acest caz este unic în Europa. Avocata a declarat: „Părinții doresc ca responsabilitatea juridică a TikTok-ului să fie recunoscută în instanță. Aceasta este o companie comercială care oferă un produs consumatorilor, dintre care unii sunt minori. Prin urmare, trebuie să răspundă pentru deficiențele produsului lor.”
TikTok, precum multe alte rețele sociale, a fost mereu în centrul atenției din cauza modului în care gestionează conținutul de pe platformă. Asemenea rețelelor de socializare Facebook și Instagram, platforma TikTok este vizată de sute de procese în SUA, acuzată că creează dependență copiilor și le afectează sănătatea mintală.
Compania a declarat anterior că ia în serios problemele legate de sănătatea mintală a copiilor. CEO-ul Shou Zi Chew a declarat anul acesta, în fața legiuitorilor americani, că compania a investit în măsuri pentru a proteja tinerii utilizatori ai aplicației.
Catedrala Notre Dame din Paris redeschide ușile după cinci ani de pauză
Catedrala Notre-Dame, care cu cinci ani în urmă a fost supusă unui incendiu devastator, se va redeschide exact peste o lună, pe 8 decembrie. Autoritățile au adus trei clopote noi, care vor răsuna după deschidere, scrie realitatea.md.
Printre cele trei clopote se află şi cel care a fost donat de Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice. Clopotul a fost în această vară pe Stade de France şi a sunat de fiecare dată când un atlet a câştigat.
Pe 15 aprilie 2019 în timp ce la Notre-Dame se ținea o slujbă în Săptămâna Mare, o alarmă de incendiu s-a declanșat în camera de control a paznicilor catedralei. Anunțul de evacuare a fost considerat o alarmă falsă și ignorat, iar credincioșii au fost invitați din nou în clădire. Focul, însă, se răspândea.
După o întârziere crucială de jumătate de oră, timp în care turiștii care își făceau poze cu Notre-Dame au putut observa cum iese fum din catedrală, s-a descoperit în sfârșit locul de unde s-a declanșat incendiul.
Catedrala din secolul al XII-lea înregistra, înainte să fie distrusă de flăcări, aproximativ 12 milioane de vizitatori anual.
Zeci de răniți și mai mulți morți după ce Rusia a atacat masiv cu drone și rachete Ucraina. A fost vizată și Odesa
Rusia a lansat un nou atac masiv cu drone și rachete asupra Ucrainei. Armata lui Putin a vizat Kievul, Odesa și Zaporojie. Cel puțin opt persoane au fost ucise și alte zeci au fost rănite, scrie digi24.ro.
„Numărul de morţi rezultat după atacul rus asupra oraşului Zaporojie a crescut la opt, printre care un băieţel de un an”, a declarat guvernatorul regiunii Zaporojie, Ivan Fedorov, informând de asemenea, pe contul său de Telegram, despre 42 de răniţi în urma atacului. Echipele de salvare au scos doi copii răniţi şi o femeie rănită de sub dărâmături, a anunţat el anterior asupra aceleiaşi reţele sociale. Bombe cu planare au lovit un spital şi clădiri rezidenţiale în Zaporojie, potrivit autorităţilor locale.
În oraşul-port Odesa, serviciile de urgenţă ucrainene au anunţat că o persoană a murit în urma loviturilor din timpul nopţii de joi spre vineri.
„Potrivit primelor informaţii, o persoană a murit şi alte nouă au fost rănite”, au anunţat serviciile de salvare pe Telegram, raportând incendii de locuinţe şi de depozite. La Harkov, al doilea oraş ca mărime al Ucrainei, în nord-estul ţării, cel puţin 25 de persoane au fost rănite în timpul nopţii de joi spre vineri în urma unei lovituri ruse asupra unui imobil de locuinţe, a anunţat Igor Terehov, primarul oraşului, pe contul său de Telegram.
„Numărul de răniţi nu încetează să crească. În prezent, sunt 25″, a mai precizat el. Înainte de aceasta, primarul Harkovului a informat despre „oameni blocaţi la etajul al treilea al imobilului”, precizând că operaţiuni de salvare sunt în curs. „La Harkov, ruşii au lovit intenţionat un bloc de apartamente. Ruşii atacă de asemenea Kievul c rachete”, a declarat Andrii Iermak, şeful de cabinet al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, pe aceeaşi reţea socială.
Administraţia militară a oraşului Kiev a precizat, tot pe Telegram, că apărarea aeriană a intrat în acţiune în capitală. Cu o zi înainte, în timpul nopţii de miercuri spre joi, autorităţile militare ale Kievului au informat despre un atac masiv rus cu circa 30 de drone, soldat cu doi răniţi. Capitala ucraineană a fost vizată de atacuri cu drone aproape zilnic de la începutul lui noiembrie şi timp de 20 de zile în octombrie, potrivit unor comunicate ale administraţiei militare. De luni de zile, autorităţile ucrainene cer aliaţilor lor occidentali să le furnizeze mai multe sisteme de apărare antiaeriană pentru a respinge atacurile ruse. Şeful Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Serghei Şoigu, a presat joi aliaţii occidentali ai Kievului să înceapă negocieri cu Moscova dacă vor să pună capăt atacurilor împotriva ucrainenilor.