Soțul Biancăi Drăgușanu s-a implicat în politică

Prezentatorul de la meteo a făcut anunțul pe un site de socializare. Victor Slav spune că a venit timpul să se implice în politică.

separator

Bianca Drăguşanu a devenit mămică!

„Am decis sa ma alatur Partidului Romania Unita pentru ca si eu sunt unul dintre romanii care cred ca trebuie sa avem grija de tara noastra, de cetatenii sai si de resursele naturale atat de pretioase. Sunt un om tanar, am 36 de ani, de curand am devenit tata si consider ca a venit randul generatiei noastre sa se implice. Nu mai acceptam sa ni se spuna ca Romania are o generatie pierduta, nu mai acceptam sa ni se spuna din afara tarii cum ar trebui noi sa ne traim viata la noi acasa!

Ma voi lupta pentru ca in Romania sa fie interzise defrisarea padurilor si exportul de lemn neprelucrat si pentru a se spune stop vanzarii pamantului catre straini. Sunt decis sa pun si eu umarul la efortul de a construi o tara sigura si prospera pentru copiii nostri.”, a scris soțul Biancăi Drăgușanu.

Amintim că Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit recent părinți. Fiica lor, Natalya Sofia, a avut 3,250 kg la naștere și 50 de cm. Bianca și Victor trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

61615890

Experimente științifice și multe zâmbete de copil la Shopping MallDova
Articolul anterior
650 de copii au participat la Maratonul Copiilor pentru a ajuta copiii cu deficienţe de auz
Articolul următor
Alte articole interesante