Spectaculos! Cum arată Irina Shayk la doar câteva săptămâni de la naștere!

Săptămâna trecută, jurnaliștii de peste Ocean au aflat că Irina Shayk şi Bradley Cooper au devenit părinţi pentru prima dată. Familia de vedete a ținut în mare secret atât sarcina, cât și nașterea modelului.

separator

f

E! News a scris că familia lor s-a mărit cu o fetiţă care a primit numele Lea de Seine Shayk Cooper.

Astăzi, Irina a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în costum de baie, iar silueta sa arată exact ca înainte de sarcină. Modelul are corpul tonifiat, sânii voluptoși și nici urmă de burtă.

Shayk și-a revenit perfect datorită genelor pe care le are, dar și pentru faptul că a practicat sportul înainte de sarcină.

fesrer

Amintim că top modelul în vârstă de 32 de ani şi-a dorit foarte mult să întemeieze o familie, acesta fiind cel mai imprtant lucru pentru ea, iar cei doi părinţi îşi doresc o familie şi mai mare.

Accident grav cu trei Porsche-uri pe o autostradă. Toți șoferii au decedat

Un accident grav, cu un scenariu bizar, a avut loc ieri pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de hotarul cu Olanda, lângă localitatea Emmerich.

Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat

Trei exemplare Porsche, toate înmatriculate în Olanda, au fost implicate într-o succesiune de coliziuni, 4 oameni decedând în rezultat, transmite piataauto.md.

Iniţial, un şofer de Porsche Cayman a pierdut controlul maşinii sale şi a ajuns în decor. Şoferul de 42 de ani şi pasagerul său de 37 de ani au putut iniţial să iasă din vehiculul avariat. Un alt şofer de Porsche, în vârstă de 39 de ani, a observat accidentul şi a oprit cu 911-le său să acorde primul ajutor.

Acesta vorbea cu cei doi care au avut de suferit în primul accident pe acostament, alături de drum, când spre ei a alunecat un al treilea Porsche 911, condus de un şofer de 57 de ani. Acest Porsche a lovit din plin cei trei oameni de pe acostament, apoi a ajuns în bariera de pe marginea autostrăzii.

În rezultat, şoferul de Porsche 911, care oprise să-i ajute pe cei ce au suferit în primul accident a decedat pe loc, la fel ca şi pasagerul din primul Cayman accidentat. Şoferul de Cayman şi şoferul celuilalt Porsche 911, care a alunecat ultimul, au decedat la spital. Deci, toţi cei 3 şoferi de Porsche implicat au decedat, la fel ca şi singurul pasager, care se afla în Cayman.

Toate cele 3 maşini erau înmatriculate în Olanda, dar poliţia din Germania, care investighează accidentul nu ştie dacă aceştia se cunoşteau între ei, sau era doar o coincidenţă prezenţa lor acolo. Poliţia spune, însă, că nu există dovezi că între cele 3 Porsche ar fi avut loc vreo cursă ilegală, şi investighează în continuare cauzele care ar fi putut duce la acest accident neobişnuit.

Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat
Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat
Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat
Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat

E oficial! Aeroportul Internațional Chișinău revine în gestiunea statului

Începând cu ziua de 28 martie, Aeroportul Internațional Chișinău nu va mai fi administrat de compania „Avia Invest”, ci va trece în gestiunea statului. Astfel, AIC va fi administrat de către Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău”.

Rușii au pus ochii pe Aeroportul din Chișinău

Autoritățile dau asigurări că Aeroportul va continua să funcționeze în regim normal, fără întreruperi operaționale, transmite deschide.md.

De menționat că operațiunile și managementul Aeroportului Internațional Chișinău au fost transferate către Avia Invest în noiembrie 2013, în baza unui parteneriat public-privat. Compania concesionară s-a angajat să administreze aeroportul timp de 49 de ani și să investească în modernizarea lui 250 de milioane de euro. Dar compania a fost acuzată că nu-și onorează obligațiile contractuale și nu a îndeplinit planul de investiții, fiind solicitată rezilierea contractului de concesionare.

În luna noiembrie 2022, fostul ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco, a anunțat că magistrații Curții de Apel Chișinău au decis să anuleze contractul de concesionare al Aeroportului Internațional Chișinău.

Recent, prim-ministrul Dorin Recean anunța că termenul-limită pentru revenirea AIC în gestiunea statului ar fi 1 mai, când vor fi încheiate toate procedurile de preluare a controlului asupra Aeroportului.

Reese Witherspoon divorțează de Jim Toth după 12 ani de căsnicie

Reese Witherspoon și Jim Toth s-au despărțit după 12 ani de căsnicie.

În urmă cu trei zile, Reese Witherspoon a anunțat pe contul său Instagram că ea și soțul său, Jim Toth, au decis să meargă pe drumuri separate.

„Avem câteva veşti personale de împărtășit. Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, a declarat actrița.

Potrivit unei surse apropiate, cei doi au decis să se despartă fiindcă iubirea lor se transformase într-o relație platonică.

Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de Jim Toth după 12 ani de căsnicie

„Nu există niciun scandal sau dramă mare, doar doi oameni care, în esență, cresc un copil împreună, și nu mai au sentimente romantice unul pentru celălalt”, a declarat sursa pentru Page Six.

Aceasta a mai afirmat și că între cei doi nu mai există „nicio scânteie și niciun fel de romantism”. Cu toate acestea, Witherspoon și Toth încă nu au depus actele de divorț, și vor continua să lucreze împreună și să îl crească pe băiețelul lor, Tennessee, în vârstă de 10 ani.

„Ea a devenit mult mai puternică decât era când s-au căsătorit și și-a extins domeniile de interes în foarte multe feluri”, a mai spus sursa, potrivit Page Six.

Reese Witherspoon și-a vândut în 2021 afacerea Hello Sunshine pentru suma de 900 de milioane de dolari. Potrivit unei alte surse apropiate, Toth este „o parte importantă a afacerii Hello Sunshine”, fiind implicat și „în alte afaceri și consilii de administrație”.

„Au construit multe împreună”, a mai spus sursa, subliniind faptul că Witherspoon și Toth „au avut o perioadă de 12 ani cu adevărat uimitoare”, dar că „viețile lor s-au mișcat într-un mod care i-a făcut să vrea să ia această decizie împreună”.

În trecut, Reese Witherspoon a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe, alături de care are doi copii: Ava și Deacon. În urmă cu câțiva ani, actrița a vorbit despre căsătoria cu Phillippe, mărturisind că deși era extrem de tânără, nu regretă decizia luată.

„M-am căsătorit când aveam 23 de ani și aveam doi copii până să împlinesc 27 de ani. Uneori este bine să te cunoști pe tine mai întâi, însă eu nu aș schimba nimic din ce am făcut. I-am spus și fiicei mele că la 25 de ani de-abia începi să te cunoști.”

Witherspoon și Phillippe au divorțat în 2008, iar în 2011 actrița s-a recăsătorit cu impresarul Jim Toth.

sursa

Ținuta Rihannei care costă ”doar” 1150 de dolari!
Articolul anterior
S-a stins din viață un actor celebru de la noi!
Articolul următor