Suferea de acnee vulgară, iar prietenele îi spuneau că le este scârbă să se uite la fața ei. Fata s-a tratat și acum participă la concursuri de frumusețe

Rachel Crawley, acum în vârstă de 22 de ani, a avut parte de o adolescență extrem de grea. Perioada a fost atât de traumatizantă, încât fata spune că nu și-ar dori niciodată să retrăiască acele clipe.

separator
cross-5-1


Totul a început la vârsta de 16 ani, când o acnee destul de agresivă s-a instalat pe tenul ei. La început nu i-a dat foarte mare importanță, crezând că este ceva normal, specific vârstei, de care va scapa foarte ușor.

Rachel a ajuns însă să aibă tenul mutilat! Coșurile ei erau atât de mari și atat de urâte încât toți cei care o vedeau îți băteau joc de ea și îi spuneau în față că le provoacă scârbă.

cross-5-2

Din această cauză fata s-a izolat și și-a pierdut majoritatea prietenilor din acea perioadă. În cele din urmă și-a spus că trebuie să facă ceva.

A început să lupte cu boala, dar nu folosind pastile, ci adaptandu-și dieta și tehnica de curățare a tenului. Rezultatele au fost uimitoare, iar ea a scapat în cele din urma de acnee.

Acum fată este de nerecunoscut și chiar a câștigat mai multe concursuri de frumusețe la care a participat.

Sursa

A rămas însărcinată, deși avea trompele legate. Cum a fost posibil?
Articolul anterior
În această dimineață, a luat foc un apartament din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante