Sunt gata Vip-urile rusești să încalece mașini sovietice?

Cele mai fițoase prezențe ale beaumondului rusesc au fost luate la întrebări, jurnaliștii fiind curioși să afle dacă acestea și-ar lăsa bijuteriile pe patru roți de import de dragul unor mașinuțe noutate ale concernului «АвтоВАЗа».

separator

Actrița Natalia Bocicareva  conduce un  Land Cruiser 200 și nu l-ar schimba pe un model sovietic. Aceasta consideră că în perioada sovietică se făceau mașini puternice, dar în prezent e mai convenabil să cumperi o mașină de import, care te avantajează ca preț-calitate.

frfrr

Prezentatoarea Xenia Borodina conduce o mașină americană, Range Rover.

”Nu am încredere în firmele autohtone. Mașinile rusești nu sunt sigure. Aș urca, ocazional, la volanul, vreuneia, dar nu în fiecare zi. Atunci când politicienii noștri și-a schimba mașinile, în favoarea celor de producție locală, gestul lor m-ar pune pe gânduri. Deocamdată, m-am oprit la o firmă recunoscută în toată lumea.”

ffefr

Prezentatoarea Lera Kudreavțeva:

”Categoric nu am încredere în ceea ce se produce acasă, inclusiv în materie de automobile. Conduc un Porsche Cayenne și am încredere doar în mașinile americane sau nemțești.

dfdfrer

Interpreta Aziza:

”Ador Jeep-urile, dar acum conduc un Mercedes- Benz. Nu sunt împotriva producătorilor din Rusia, dar totuși le prefer pe cele de import.”

aiza

Prezentatoarea Aleona Vodonaeva:

”Aș urca la volanul unei mașini rusești, dar sunt sigură că peste o sută de metri aș prefera să trec la volanul Porsche-ului meu, în posesia căruia am intrat recent.”

Cu El nu trebuie să ai o relație niciodată!
Articolul anterior
Secretele din familia unuia dintre cei mai bogați bărbați din lume
Articolul următor