Te invităm în bucătăriile starurilor!

Mai rar dau pe acasă, dar se laudă prin reviste cu locuințe luxoase, care aproape că sunt nelocuite. Totuși, vedetele țin să amenajeze în casele lor și un loc destinat fanteziilor culinare. Vezi mai jos în ce bucătării își savurează cafeaua matinală vedetele internaționale.

separator

Bucătăria lui Jennifer Lopez

În casa din California, Jennifer și-a dorit o bucătărie spațioasă și romantică. Și-a instalat și două chiuvete. Pentru comoditate, bănuim noi.

2-j-lo-kitchen-design1-752x440

Elton John epatează chiar și acasă. Locuința din Los Angeles îi poartă amprenta ca și design. Este realizată în stilul anilor 70. Îэi captează atenția o lustră impunătoare din cristal, care altădată fusese piesă de decor  în Grand Hotel et de Milan.

1-elton-john-kitchen1-752x440

Britney  Spears a investit 8,9 mln de dolari în noua casă. Aceasta este realizată în stil mediteranean. Are și o denumire ”Casa Visurilor”. Dispune de lift, un bazin imens, o casă, adiacentă, pentru oaspeți,  sistem home cinema și nu doar.

4-britney-kithen-design-752x440

Bucătăria Rihannei

Casa interpretei este foarte funcțională, plină de gadgeturi. Ai putea să o manevrezi cu un click. În bucătărie, remarcăm pereți mobili, care, cu ajutorul unui buton, dispar ca să lase loc luminii solare.

5_rihanna-kitchen-752x440

Bucătăria lui Justin Bieber

Este decorată în stil hitech, predominând culoarea albă. Se zvonește că frigiderul artistului e plin cu produse semifabricate, acesta preferînd să mănânce tot ce-i pică sub mâini.

7-justin-bieber-kitchen-752x440

 Bucătăria lui Lady Gaga

Păstrează stilul italian. Acesta a declarat nu o singură dată: ”Sunt o italiancă crescută în New York. În casa mea întotdeauna s-a gătit, se gătește și se va găti gustos”.

8-ledi-gaga-kitchen-752x440

alte Articole interesante