Te invităm în bucătăriile starurilor!

Mai rar dau pe acasă, dar se laudă prin reviste cu locuințe luxoase, care aproape că sunt nelocuite. Totuși, vedetele țin să amenajeze în casele lor și un loc destinat fanteziilor culinare. Vezi mai jos în ce bucătării își savurează cafeaua matinală vedetele internaționale.

separator

Bucătăria lui Jennifer Lopez

În casa din California, Jennifer și-a dorit o bucătărie spațioasă și romantică. Și-a instalat și două chiuvete. Pentru comoditate, bănuim noi.

2-j-lo-kitchen-design1-752x440

Elton John epatează chiar și acasă. Locuința din Los Angeles îi poartă amprenta ca și design. Este realizată în stilul anilor 70. Îэi captează atenția o lustră impunătoare din cristal, care altădată fusese piesă de decor  în Grand Hotel et de Milan.

1-elton-john-kitchen1-752x440

Britney  Spears a investit 8,9 mln de dolari în noua casă. Aceasta este realizată în stil mediteranean. Are și o denumire ”Casa Visurilor”. Dispune de lift, un bazin imens, o casă, adiacentă, pentru oaspeți,  sistem home cinema și nu doar.

4-britney-kithen-design-752x440

Bucătăria Rihannei

Casa interpretei este foarte funcțională, plină de gadgeturi. Ai putea să o manevrezi cu un click. În bucătărie, remarcăm pereți mobili, care, cu ajutorul unui buton, dispar ca să lase loc luminii solare.

5_rihanna-kitchen-752x440

Bucătăria lui Justin Bieber

Este decorată în stil hitech, predominând culoarea albă. Se zvonește că frigiderul artistului e plin cu produse semifabricate, acesta preferînd să mănânce tot ce-i pică sub mâini.

7-justin-bieber-kitchen-752x440

 Bucătăria lui Lady Gaga

Păstrează stilul italian. Acesta a declarat nu o singură dată: ”Sunt o italiancă crescută în New York. În casa mea întotdeauna s-a gătit, se gătește și se va găti gustos”.

8-ledi-gaga-kitchen-752x440

Karim Benzema a devenit tată pentru a patra oară

Karim Benzema (35 de ani) a devenit, pentru a patra oară, tată.

Partenera sa, Jordan Ozuna, a născut de curând într-un spital din Madrid. Este primul copil al cuplului, scrie As.com.

Karim Benzema mai are trei copii, din relații anterioare.

Atacantul francez de la Real Madrid are doi copii alături de Chloe de Launay, Melia, de 8 ani, și Nouri, 3 ani, și un băiat, Ibrahim, în vârstă de 5 ani, din relația pe care a avut-o alături de Cora Gaulthier.

Karim Benzema și Jordan Ozuna s-au afișat în premieră în vara anului trecut, iar în toamnă au apărut împreună la Gala Balonului de Aur din Paris, în cadrul căreia atacantul a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii în sezonul precedent.

Ucraina: Nou atac rusesc cu rachete și alarme aeriene în toată țara

Sistemele de apărare antiaeriană au intrat în acțiune luni la primele ore ale dimineții, după atacuri rusești cu rachete în regiunea Kiev, au anunțat autoritățile locale, potrivit Reuters. Serviciile de urgență au emis alerte de raid aerian în toată Ucraina, scrie News.ro.

„În jurul orei 02:30, invadatorii ruși au atacat Ucraina din aeronavele aviației strategice – nouă Tu-95 din regiunea Olenegorsk (regiunea Murmansk) și două Tu-160 din regiunea Mării Caspice. În total, au fost lansate din aer 18 rachete de croazieră X-101/X-555. Forțele de apărare aeriană și mijloacele Forțelor Aeriene ale Ucrainei au distrus 15 dintre ele!”, anunță Statul Major ucrainean.

Șeful Biroului Prezidențial al Ucrainei, Andrii Yermak, a spus că apărarea aeriană este activă și i-a îndemnat pe cetățeni să nu ignore sirenele de raid aerian, potrivit Kyiv Independent.

Portughezii obţin dreptul la concediu medical de scurtă durată autodeclarat prin internet sau telefon

Portughezii pot obţine începând de luni un concediu medical de trei zile printr-o simplă auto-declaraţie de boală prin internet sau telefon, o măsură care ar trebui să reducă presiunea de pe Serviciul Naţional de Sănătate, conform unui comunicat al guvernului, citat de AFP și Agerpres.

Dureri de cap dimineata | DivaHair.ro

Măsura nu va implica niciun cost pentru stat sau angajator, deoarece durata maximă de concediu corespunde perioadei de aşteptare în care salariatul nu este remunerat de serviciile de securitate socială, a precizat Ministerul Sănătăţii.

Dispoziţia face parte dintr-o serie de măsuri pentru o „muncă demnă”, adoptate în februarie de parlament cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de muncă ale salariaţilor.

Reforma Codului Muncii prevede zeci de alte măsuri, cum ar fi extinderea situaţiilor ce permit telemunca sau creşterea indemnizaţiilor de disponibilizare.

Pentru a obţine unul din aceste concedii medicale de scurtă durată, limitate la două pe an, salariaţii bolnavi îşi pot justifica de acum absenţa faţă de angajator prin intermediul unei simple declaraţii pe propria răspundere pe site-ul Serviciului Naţional de Sănătate (SNS).

Unul din obiectivele acestei măsuri, care vizează orice angajat de peste 16 ani, este de a uşura viaţa utilizatorilor şi de a reduce volumul de muncă al medicilor de familie în centrele de sănătate publică, ei fiind singurii autorizaţi să acorde concediu medical.

Ministerul Sănătăţii estimează că circa 600.000 de consultaţii sunt programate anual pentru a justifica absenţe de până la trei zile.

Întreruperile de lucru online, de scurtă durată, au fost testate în timpul pandemiei de COVID-19.

Coconadă în mișcare! Unica Sport pregătește fizic mămicile pentru naștere
Articolul anterior
Are o casă cât un palat. În ce lux trăiește balerina Volochkova!
Articolul următor