Tic-tac-ul lui 3 Sud Est nu e pe placul fanilor!

separator
Tic Tac, Tic Tac. A sosit timpul sa lansam noul nostru single catre inimile voastre. Iubiti-va cat mai mult!”, așa au anunțat soliștii lansarea noii piese.

Unii fani au asociat-o cu o piesă specifică pentru sărbătorile de iarnă, alții au fost mai duri în declarații.

Florin Grozea: “Sună ca alte 50 de piese din ultimele decenii. Simți că vine Crăciunul când asculți piesa asta! Clasic 3SE :-) Deci e deja hit! Hit de azi, de ieri, de mâine.”

Mada Madalina:” Nu e cea mai frumoasa!!”

Svetlana Pirau: “Mi se pare prea copilareasca dupa virsta care o au.. Ma asteptam la ceva mai serios!”

Mai mult, unii internauți susțin că piesa este plagiată.

Arturo Genove: “Plagiat ieftin , Meghan Trainor Marvin Gray”

Loredana Maria Pricopie: “Si mai seamana cu o piesa, care nu este a lor. de fapt, observ ca e un trend sa luam niste sunete de la hiturile din afara. :)”

Vânzarea de alcool militarilor este interzisă într-un oraş ucrainean ocupat, după ce soldaţii ruşi în stare de ebrietate s-au împuşcat între ei

În Tokmak, un oraş cu 33.000 de locuitori din regiunea Zaporojie, sudul Ucrainei, autorităţile de ocupaţie au interzis vânzarea de alcool „către persoane care poartă uniformă militară” în magazinele din oraş, scrie agenţia regională ucraineană de ştiri Ria Melitopol.

Într-un oraş ucrainean ocupat e interzisă vânzarea de alcool militarilor

Decizia a survenit după ce mai mulţi soldaţi ruşi beţi s-au împuşcat între ei. 4 militari au murit, iar alţi 12 au fost răniţi, a relatat agenţia ucraineană, condorm adevarul.ro.

Informaţiile despre incident nu pot fi verificate din surse independente, potrivit Libertatea.

„Cu câteva zile în urmă, soldaţii ruşi au pus în scenă un adevărat western în Tokmok. Conflictul verbal s-a transformat într-o încăierare armată.

Cel puţin 4 militari au murit, iar 12 au fost răniţi”, a scris agenţia.

Conflictul s-a soldat cu o decizie radicală luată de autorităţile ruse de ocupaţie: de luni, 4 iulie, în toate magazinele din Tokmok, „oamenii în uniforme militare” nu au voie să mai cumpere alcool.

Într-un oraş ucrainean ocupat e interzisă vânzarea de alcool militarilor, după ce soldaţi ruşi beţi s-au împuşcat între ei

Unitate militară formată din cetățeni ruși luptă împotriva lui Putin în Ucraina. Cine sunt ei!

Ținând o pușcă de asalt cu ambele mâini, femeia mascată a îndemnat trupele Kremlinului să jure loialitate unei unități militare ucrainene formate din cetățeni ruși, scrie The Times într-un reportaj.

Cine sunt rușii care luptă împotriva lui Putin în Ucraina: Sunt aici să mă răzbun

„Trebuie să oprim războiul împreună și să aducem adevărată libertate Rusiei”, a spus femeia anonimă într-un scurt videoclip care a fost postat online zilele trecute. „Regimul Putin trebuie răsturnat. Nu mai tolerați tiranul. Alăturați-vă legiunii noastre”, transmite Tvr.ro.

Legiunea „Libertatea Rusiei” a fost formată în Ucraina în martie și se crede că are în rândurile sale sute de cetățeni ruși și bieloruși, inclusiv câteva trupe ruse care au schimbat deja tabăra.

Femeia a spus că a fugit în Ucraina în mai, după ce soțul ei, un sergent rus, a fost ucis din cauza refuzului său de a-și conduce oamenii „la măcel”. Ea a precizat că bărbatul a fost împușcat mortal de forțele loiale lui Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei. „Sunt aici să mă răzbun.”

Văduva a primit numele de cod „Prima”, deoarece era singura femeie din unitate când s-a înscris. Printre luptătorii legiunii se numără și Igor Volobuev, care a fost vicepreședinte la Gazprombank, una dintre cele mai mari bănci din Rusia.

Volobuev, în vârstă de 50 de ani, s-a născut în Ucraina, dar și-a petrecut cea mai mare parte a vieții la Moscova. „Am venit aici să-mi apăr patria”, a spus el recent. De asemenea, se crede că legiunea este responsabilă de aproximativ o duzină de atacuri incendiare asupra centrelor de recrutare militară din Rusia.

Tatăl unuia dintre conscrișii care au murit în doborârea crucișătorului „Moskva” în aprilie este în drum spre Ucraina pentru a se alătura legiunii, potrivit unor surse. Informațiile nu au putut fi însă confirmate.

Trimiși la moarte sigură

Majoritatea membrilor legiunii își păstrează identitatea secretă din cauza temerilor față de familiile lor rămase în Rusia. Legiunea folosește steagul alb și albastru care a fost adoptat de protestatarii anti-război ruși. Este similar cu steagul oficial al Rusiei, dar cu banda roșie înlocuită cu una albă pentru a elimina orice asociere cu „regimul sângeros” de la Moscova.

Sondajele independente și de stat din Rusia spun că aproximativ 70% dintre ruși susțin ceea ce Kremlinul numește „operațiune militară specială” în Ucraina. Criticii susțin însă că este imposibilă o evaluare autentică a opiniei publice, deoarece mulți oameni se tem să admită că se opun războiului.

„Libertatea Rusiei” nu este singurul grup care recrutează pentru câmpurile de luptă din Ucraina. Deținuților ruși li se oferă libertatea și recompense financiare dacă se înscriu pentru a lupta în Ucraina într-un grup cunoscut de mercenari apropiat de Kremlin, susțin rudele acestora.

Deținuților din închisorile IK-7 Yablonevka și IK-6 Obukhovo din Sankt Petersburg li s-a spus că vor primi grațiere integrală și 200.000 de ruble (3.145 de euro) dacă vor fi de acord să se alăture Grupului Wagner.

Cei care se înscriu vor fi dislocați în Ucraina timp de șase luni, potrivit informațiilor iStories, un site de jurnalism de investigație care a fost interzis de Kremlin.

Familiile deținuților care pier în Ucraina vor primi 5 milioane de ruble (78.640 de euro) drept despăgubire.

Cel puțin 40 de pușcăriași ar fi acceptat propunerea de-a presta servicii de mercenariat.

„La început li s-a spus că vor fi luați în considerare doar cei care au servit sau au luptat [în armată]. Dar după câteva ore a devenit clar că puneau pe listă pe absolut pe oricine”, a spus o rudă. „Inițial, au spus că doar 20% se vor întoarce [vii]. Apoi, că «aproape nimeni nu se va întoarce»”.

Grupul Wagner este controlat de Evgheni Prigojin, un magnat cunoscut drept „bucătarul lui Putin”, deoarece companiile sale au oferit servicii de catering Kremlinului.

Fotomodel brazilian, ucisă de trupele ruse în Ucraina. Misiunea în care se afla Thalita do Valle

Un fost model brazilian, care s-a alăturat armatei ucrainene în urmă cu doar trei săptămâni, a murit într-un bombardament rusesc în Harkov.

aaa

Thalita do Valle, 39 de ani, fusese în misiuni umanitare în întreaga lume și a luptat anterior împotriva ISIS în Irak, potrivit presei braziliene.

Ea a fost ucisă săptămâna trecută, după ce o rachetă a lovit un buncăr din Harkov, oraș din nord-estul Ucrainei care a fost bombardat puternic încă de la începutul războiului.

În urma atacului cu rachetă a fost ucis și Douglas Burigo, 40 de ani, fost soldat în armata brazilian, care se întorsese în buncăr pentru a o recupera pe Thalita. Ea fusese singura persoană care rămăsese în buncăr după un prim asalt cu rachete.

Thalita a lucrat ca model și actriță și a studiat dreptul. A fost ca voluntar în mai multe zone de război și și-a documentat experiența în filmări postate pe YouTube.

Videoclipurile arată cum s-a pregătit pentru a deveni lunetistă când s-a alăturat forțelor militare armate din regiunea Kurdistan din Irak.

Fratele Thalitei, Theo Rodrigo Viera, a spus că sora lui a fost o eroină care a salvat vieți și a participat la misiuni umanitare. Tot el a precizat că ea se afla în Ucraina, într-o misiune de salvare, de doar trei săptămâni și în acest interval supraviețuise unui bombardament.

sursa

Victoria Bonya s-a făcut designer, dar nu vrea să prezinte colecția!
Articolul anterior
Câți bani au strâns moldovenii pentru victimele din Colectiv!
Articolul următor