Tuncay Öztürk: „Desigur, o să am și eu o prietenă, o să mă țin cu ea de mână și o să merg mândru pe stradă cu capul sus.”

După despărțirea de Andreea Marin, jurnaliștii de peste Prut au inventat diferite ipoteze ale divorțului. Printre acestea și faptul că Tuncay Öztürk ar fi înșelat-o pe Zâna Surprizelor. Până acum, nu a venit cu declarații, însă, pentru că nu mai suportă bârfele, fostul soț al Andreei Marin vine cu o replică.

separator

andreea-marin

Andreea Marin despre a treia căsnicie:”Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. El a insistat”

„MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE
Bun găsit, dragi prieteni

Am fost într-un mini concediu și când m-am întors, am descoperit că am o ”altă iubită” (!)
Din motive necunoscute, în ultima lună, după divorțul cu fosta soție, am fost atacat din mai multe părți, fiind acuzat cu diferite minciuni atât la televizor, cât și prin ziare.

Am luat la început o decizie în privința acestui proces în care am refuzat să vorbesc despre viața mea privată. Din acest motiv, m-am sustras într-un mod civilizat de la orice interviu, invitație la programele de televiziune și chiar am evitat să fiu văzut de către jurnaliștii care au petrecut nopțile în fața biroului și a casei mele.
Dar atunci când vine vorba de acuzații la adresa mea, trebuie să le răspund.

Din păcate, în ultima lună, m-au acuzat că am fost cu 3 fete și au asociat cele trei fete cu motivul divorțului meu. În trei ani de mariaj niciuna, însă într-o singură lună, chiar trei! Urât…

1- M-au fotografiat în preajma asistentei mele, a iubitului acesteia și încă 4 prieteni ai ei. Au estompat fețele celor menționați mai sus și au încercat să-mi murdărească imaginea cu astfel de acuzații. Când aceasta nu a funcționat, au continuat astfel:

2- O căutare în profunzime a profilului meu de Facebook și au găsit o poză din 2012 în care apăream alături de mai mulți prieteni. Alegând o singură persoană din poză, au ținut să o denumească Paris Hilton a Thailandei și au spus faptul că noi am mers împreună în Thailanda. Nici această invenție nu a ținut deoarece am precizat că acea persoană era maseur la spitalul unde lucram, în Turcia, iar fotografia era tot din Turcia, de la o petrecere la care am fost împreună cu un pacient de-al meu. Pe vremea aceea, el era jucător de fotbal în România și a venit la tratament în Turcia. (https://www.facebook.com/geo.misu.5?fref=ts)
În momentul în care nici această minciună nu a funcționat și adevărul a ieșit la iveală, am întrebat CINE ESTE URMĂTOAREA? Și ia uitați că a apărut și….

3- Pe data de 1 Noiembrie, Alexandru Z. (nu știm cine este) ne-a sunat și a făcut o programare pentru sora lui, de pe numărul de telefon 077090486X. A refuzat să ne ofere informațiile acesteia fără motiv, iar membrii echipei noastre au insistat. Pe data de 3 Noiembrie, ne-au contactat din nou și ne-au dat numele de Gheorghe Andreea. În ziua aceea, Gheorghe Andreea a venit pentru evaluare, dar ceea ce acuza fizic cu cele spuse nu se potriveau, așadar am cerut să facă un RMN și să ne trimită rezultatul. Desigur, RMN-ul ar fi trebuit făcut tot sub acest nume iar noi din ziua aceea, așteptăm rezultatul RMN-ului prin mail. Insistențele ei de a veni la vreo ședință de terapie au fost refuzate ținând cont politica clinicii noastre. Sfârșit de poveste.

4- P.S Eu îi sugerez domnișoarei Gheorghe Andreea să își cumpere un portofel deoarece atunci când a plătit prețul evaluării, a scos un plic cu suma exactă. Când ne-am uitat la filmările camerelor noastre de supraveghere și am ascultat tot ceea ce s-a vorbit, am observat că multe lucruri nu se leagă. Noi păstrăm aceste înregistrări în cazul unor false acuzații precum sunt acestea, ca să ne apărăm imaginea. Dacă cineva vine cu permisiune legală din partea tuturor (răspunsul nostru o să fie pozitiv, cu siguranță), o să fim de acord să o distribuim în România pentru a clarifica situația.

5- Oricare cetățean poate să vină la intrarea clădirii noastre de fiecare dată când dorește. Nu este nicio restricție pentru nimeni, dar asta nu înseamnă că sunt într-o relație cu oricine vizitează imobilul. De fapt, atunci când vizita durează doar 3 minute și persoana stă la recepția clădirii, este chiar imposibil să ai o relație. (fizică)

Aveți aici un video cu cele 3 minute ale unei vizite foarte ciudate în care eu nu apar. Dumneavoastră mă reperați cumva?

Am precizat și în explicațiile trecute și o să precizez și acum faptul că fidelitatea mea în relații nu poate să fie pusă la îndoială! Cine încearcă, nu face decât să se pună într-o situație ridicolă.

Desigur, o să am și eu o prietenă pe viitor și nu am să-i umilesc onoarea prin a-i ascunde identitatea sau a nu-mi recunoaște relația. O să mă țin cu ea de mână și o să merg mândru pe stradă cu capul sus. Dar acum nici că este cineva în viața mea, nici că ar fi timpul să mă gândesc la așa ceva sau să vorbesc despre asta.
Cu drag,
Tuncay Ozturk”

Amintim că Andreea Marin a anunţat în luna octombrie că divorţează de soţul ei de origine turcă Tuncay Ozturk, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea. „O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viata mea: divorţul”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Italian mort pentru o floare de mimoză pe care voia s-o dăruiască soției sale

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, Domenico Moriconi, a murit în timp ce încerca să ia o ramură de mimoză pe care să i-l dăruiască soției sale. Tragedia a avut loc pe 9 martie în apropierea casei sale din Marsciano, provincia Perugia.

Potrivit reconstituirii, bărbatul încerca să ajungă la o plantă de mimoze care crește în fața casei sale, dar s-a aplecat prea mult și a căzut, lovindu-se la cap.

În ciuda eforturilor echipajului de ambulanță, care a ajuns imediat la fața locului, bărbatul a murit la scurt timp după accident, informează Fanpage.

Transportat de urgență la spitalul din Perugia și internat în secția de terapie intensivă de la „Santa Maria della Misericordia”, Domenico nu și-a mai revenit niciodată. În urma căderii, el a suferit un traumatism cranian care i-a pus capăt vieții.

Procuratura a dispus o autopsie, luând în considerare și posibilitatea unui atac de cord, dar nu există îndoieli cu privire la cauza morții.

Comunitatea locală este devastată de pierderea unui pensionar iubit și respectat de toți cei care îl cunoșteau.

Mimoza este una dintre cele mai iubite flori în Italia și se dăruiește, în general, cu ocazia zilei de 8 martie.

Alarmă declanșată la bordul unui avion din cauza unui fruct transportat în compartimentul de marfă

Un avion care a plecat din Istanbul spre Barcelona a fost nevoit să se întoarcă la aeroportul de plecare din cauza unui miros insuportabil de durian în compartimentul de marfă. Știrea a fost publicată de ziarul TRT Haber.

Întâmplare hilară la bordul unui avion! Aeronava a fost întoarsă din drum  din cauza unui fruct putrezit - 📰 newsflash

În timp ce zbura deasupra spațiului aerian bulgar, senzorii din compartimentul de marfă au detectat mirosul puternic al fructului tropical și s-a declanșat alarma.

Căpitanul avionului a decis să se întoarcă pe aeroportul de unde decolase cu puțin timp înainte.

La sosire, personalul de bord a constatat că senzorii au fost activați de fructul de durian.

Ulterior, pasagerii au zburat către Barcelona cu un alt avion.

Durianul este un fruct tropical originar din Asia de Sud-Est, răspândit în special în Indonezia, Malaezia, Thailanda și Filipine. Cunoscut pentru mirosul său pungent, durianul este apreciat de mulți pentru gustul său dulce și cremos.

Durianul este interzis în unele aeroporturi, mijloace de transport public și hoteluri în unele părți ale Asiei din cauza mirosului său puternic. Se crede că mirosul specific se datorează sulfatului care se găsește în cantități mari în fruct și se oxidează atunci când intră în contact cu aerul.

Un nou cataclism în Turcia! Morți și dispăruți în urma unor inundații puternice căzute în zonele afectate de cutremur

Morți și dispăruți în Turcia, în urma ploilor şi inundaţiile de amploare din zonele afectate de seismul violent de luna trecută, scrie stirile.tvr.ro.

Ploi şi inundaţii de amploare în sud-estul Turciei, exact în zonele afectate de seismul violent de luna trecută. Cel mai afectat este oraşul Şanliurfa, unde şuvoaiele de apă au inundat străzile şi corturile sinistraţilor.

Cel puţin cinci persoane au murit şi alte 10 sunt date dispărute după ce viituri masive au lovit sud-estul Turciei, a anunţat miercuri postul public de televiziune din această ţară, potrivit DPA.

Patru persoane au murit în provincia Şanliurfa, de-a lungul graniţei cu Siria, iar o alta, în provincia Adiyaman, la aproximativ 110 kilometri spre nord.

Unele dintre casele rămase în picioare după cutremur sunt pur şi simplu izolate de apele revărsate.

Echipele de intrervenţie acţionează non-stop pentru a salva oamenii din corturile inundate.

De marți, plouă torenţial neîncetat şi în doar câteva ore, oraşul a fost pur şi simplu acoperit de apă.

Autorităţile „se tem că numărul morţilor ar putea creşte”, a adăugat guvernatorul Ayha, invocând precipitaţii „extraordinare”.

În districtul Tut din provincia Adiyaman, viitura a măturat o casă din containere care adăpostea o familie, omorând o persoană, a declarat reporterilor ministrul de Interne Suleyman Soylu din Adiyaman. El a avertizat localnicii să stea departe de albia râurilor.

Cum a evoluat Bradul de Crăciun al Capitalei în ultimii zece ani? Poze
Articolul anterior
Dorin Chirtoacă: „Noi deja am divorțat!”
Articolul următor