Un băiețel de 5 ani a murit după ce părinţii l-au pedepsit crunt, pentru că a făcut pipi în pat

Copilul, în vârstă de 5 ani, a fost pedepsit pentru că a udat patul și a fost obligat, de către tatăl său vitreg, să alerge, în toiul nopții, mai mulți kilometri, având pe el doar lenjeria intimă. În cele din urmă, băiețelul a fost găsit fără suflare pe marginea unui canal.

separator
French-gendarmes-investigate-near-a-chanIncidentul a avut loc la începutul săptămânii curente, într-o localitate din nordul Franței, raportează publicația la-croix.com.

În urma relatărilor, s-a aflat că tatăl vitreg îl urmărea pe copil cu bicicleta, acesta neavând posibilitatea de a se opri.

Yanis a căzut de câteva ori, dar pedeapsa nu a fost oprită. În cele din urmă, micuțul a căzut definitiv, suferind un atac de cord.

Potrivit ziarului, La Voix du Nord, mama copilului, de 22 de ani, și tatăl vitreg, de 30, au fost arestați, fiind suspectați de omor din culpă și agresiune.

Reportajele presei franceze arată că micuțul a suferit o traumă la cap și la față. Poliția încearcă acum să determine dacă aceste leziuni au fost provocate în noaptea în care copilul a murit, din cauza căzăturilor, sau dacă provin din abuzuri anterioare.

O anumită sursă, aflată în investigație, a declarat că pe corpul copilului există mai multe urme de leziune, unele dintre ele necompatibile cu o căzătură. Se presupune și că băiețelul ar fi încercat singur să fugă, din calea violenței tatălui, după ce acesta l-ar fi agresat fizic.

Cei doi nu aveau și alți copii.

Nelu Stratan, petrecut pe ultimul drum
Articolul anterior
Idei de cadouri pentru EA de Ziua Îndrăgostiților! Le găsești în Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante