Un mare brand de haine a dat faliment. Se închid 350 de magazine în toată lumea

O veste tristă pentru iubitorii hainelor trendy, stil vintage și la prețuri mici. Compania „Forever21” a intrat în insolvență.

separator
Zvonul situației materiale a companiei umbla deja de câteva săptămâni în industrie și în luna august a ieșit pe piață și un raport financiar, dar acum este oficial: duminică, reprezentanții brandului „Forever 21” au dat publicirății un comunicat de presă în care anunțau intrarea oficială în faliment a retaierului, iar un articol publicat în cotidianul New York Times susține că în curând se vor închide peste 178 de magazine doar în Statele Unite ale Americii și alte 350 în toată lumea.

Linda Chang, vice președintele companiei, a declarat următoarele: „Acesta a fost un pas important pentru asigurarea viitorului companiei și astfel vom avea ocazia să ne reorganizăm. Am ajuns aici deoarece în mai puțin de șase ani am trecut de la prezența pe piața din 7 țări la extinderea în 47 de țări din toată lumea și cu această expansiune fulminantă ne-am complicat singuri viața, deoarece este evident că industria modei se schimbă permanent.”

Momentan, website-ul companiei nu a fost încă afectat, dar acesta nu este primul brand care dă faliment în ultimii ani și trebuie să închidă din magazine, printre acestea numărându-se și „Claire”, care a rămas fără 100 de magazine în 2018.

Sursa

Florin Piersic revine la Chișinău!
Articolul anterior
7 motive pentru care intelectul într-o relație nu este totul
Articolul următor
Alte articole interesante