Un tânăr a intrat peste o femeie care se afla într-o cameră de hotel și a violat-o

O femeie a fost violată în timp ce se afla într-o cameră de hotel din Cluj. Victima se afla la duș, iar un tânăr de 25 de ani a intrat pe ea, unde a violat-o, ușa nefiind încuiată.

Tânărul nu era cazat la acel hotel. Încă nu se știe cum a ajuns în camera victimei, dar femeia de 49 de ani era la dus, și a intrat peste ea și a violat-o, ușa nefiind încuiată, scrie Antena3.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de 14 august. Aceasta a suntat la 112, dar individul i-a luat telefonul din mână, a scos cablul telefonului fix din camera, a imobilizat o și a întreținut relații sexuale. Polițiștii au identificat autorul și l-au arestat preventiv.

Inițial, femeie nu a vrut să se prezinte la IML și nu a vrut să depună plângere la poliție, dar s-a răzgândit.

Se pare că cei doi nu se cunoșteau, iar tânărul a intrat în hotel când a văzut că nu se afla nimeni la recepție. De asemenea, poliția a anunțat că nu exista camere de supraveghere la hotel.

Comunicatul poliției

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual. Femeia, sosită din Spania, era cazată într-o cameră de la etajul trei.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

COVID-19: Alte 426 de cazuri noi şi zece decese, înregistrate în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
A stat trei săptămâni în comă după ce a fost bătută de iubitul ei
Articolul următor