Unul dintre cei mai mari artiști a murit într-un accident rutier!

Lumea artistică din lumea întreagă este în stare de şoc. Unul dintre cei mai iubiţi artiști a încetat din viaţă în condiţii groaznice, la doar 26 de ani. Anunţul decesului a stârnit emoţie şi consternare pe reţelele de socializare. Artistul columbian Martin Elias, unul dintre cei mai de succes interpreţi ai genului Vallenato, a murit într-un accident rutier.

separator
martin-elias

Vineri dimineaţă, în jurul orei 07.30 (ora locală), artistul se întorcea din staţiunea Covenas, unde avusese un concert în Joia Sfântă. La un moment dat, pe drumul spre San Onofre, în zona Aguas Negras a încercat să evite un motociclist care-i apăruse în faţă, iar maşina sa s-a răsturnat.

Viteza excesivă şi drumul foarte prost au amplificat gravitatea accidentului, afirmă poliţia. Artistul a suferit răni grave la cap şi plămâni şi în ciuda eforturilor medicilor, care l-au şi operat, a murit în jurul orei 13.30 (ora locală), scrie realitatea.net.

Martin Elias s-a născut pe 18 iunie 1990, la Valledupar, în Columbia. El era fiul lui Diomedes Díaz, cântăreţul şi compozitorul cu cele mai mari vânzări de discuri din istoria muzicii Vallenato. Diomedes a murit în decembrie 2013, la 56 de ani, dar Martin Elias i-a călcat pe urme şi a devenit unul dintre interpreţii cei mai apreciaţi ai genului Vallenato, muzică tradiţională, cu influenţă spaniolă, indigenă şi africană, foarte apreciată în Columbia.

Tudor Iovu, pompierul din Chișinău, care a cucerit publicul de la ,,Românii au Talent”!
Articolul anterior
Un tânăr de 16 ani a dispărut fără veste!
Articolul următor
Alte articole interesante