Vedeta TV, Cristina Țopescu, a fost găsită decedată în locuința sa

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 ani. Vedeta TV din România a fost găsită decedată în locuința sa, de poliția alertată de o vecină.

separator

Cristina Țopescu nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni. De altfel, o vecină îngrijorată a fost cea care a alertat poliția, iar un echipaj a găsit-o, astăzi, pe vedeta TV decedată în locuința sa, scrie libertatea.ro

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, România a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupul acesteia. Totodată, în acest moment, se speculează că Cristina Țopescu ar fi murit în somn. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile. Polițiștii au deschis dosar penal după moartea Cristinei Țopescu, conform procedurilor. Până la stabilirea cauzei decesului, se deschide dosar de cercetare in rem pentru moarte suspectă, pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză. Medicii legişti vor face necropsia luni, urmând ca rezultatul să fie trimis poliţiştilor.

Rădăcina de țelină fortifică imunitatea și scade nivelul de colesterol ,,rău” din sânge
Articolul anterior
Un nou cuplu de îndrăgostiți în showbiz. Roman Burlaca și Gabriella Damir, surprinși împreună în vacanță
Articolul următor
Alte articole interesante