Vedete învinuite de agresiune sexuală!

Există și vedete care nu-și pot stăpâni poftele sexuale. Unele își agresează iubiții, iar altele bodyguarzii sau minorii. Starurile au fost învinuite în nenumărate rânduri de

separator
„avansuri sexuale nedorite „. Unele au ajuns și în instanța de judecată din această cauză.

Britney Spears

Britney Spears a fost dată în judecată de o fostă gardă de corp, Fernando Flores, care a acuzat-o de hărțuire sexuală.

Fernando Flores a acuzat-o pe Britney Spears de „avansuri sexuale nedorite repetate” și de hărțuire, incidente care i-au provocat stres emoțional, potrivit dosarului depus la un tribunal din Los Angeles. Bodyguard-ul a spus că, printre altele, Spears l-a invitat la ea în dormitor în timp ce era dezbrăcată.

Michael Jackson

Imaginea pop starului a fost  umbrită în ultimii ani de acuzațiile de molestare sexuală a unor minori. În 1994, un proces civil s-a încheiat cu o înțelegere între Michael Jackson și presupusa victimă, iar în 2003 a fost acuzat iarăși de 7 cazuri de abuz sexual asupra unor minori, însă a fost achitat în 2005.

Sean Penn

Madonna a avut de suferit mult în urma relației cu Sean Penn. În 1988, Penn a fost acuzat de violență domestică pentru că a legat-o pe Madonna de un scaun și a plecat de acasă ca să își cumpere alcool. La întoarcere a dezlegat-o numai după ce aceasta a promis că va întreține raporturi sexuale cu el.

Woody Allen

Regizorul a fost suspectat că a întreținut relații sexuale cu minore înainte de 1992, când i-au fost descoperite poze suspecte cu fiica adoptivă a partenerei sale din acea perioadă, Mia Farrow. Woody Allen și fata agresată, Soon –Yi, s-au căsătorit în 1997.

Anul acesta Dylan Farrow, pe care Woody Allen a adoptat-o cu actrița Mia Farrow pe vremea când formau un cuplu, a afirmat într-o scrisoare deschisă, publicată pe blogul cotidianului The New York Times, că a fost agresată sexual la vârsta de șapte ani, în podul locuinței familiale.

Sursa

Noul medicament împotriva hepatitei C va apărea pe piață la sfârșitul acestui an
Articolul anterior
Cartofi dulci umpluți cu legume
Articolul următor
Alte articole interesante