Vera Brejneva a pozat goală pentru o revistă pentru bărbați!

Artista din Rusia nu este la prima dezgolire. Aceasta a renunțat la haine de nenumărate ori, iar acum a decis să-și incite fanii cu poze fierbinți în noua ediție a revistei pentru bărbați- Maxim.

separator

htut

În fotografia postată pe Instagram, Vera Brejneva își acoperă delicat sânii, iar asta stârnește și mai mult fantezia bărbaților. La ai săi 34 de ani, interpreta are o siluetă de invidiat, nu degeaba face atât de mult sport și are grijă cum se alimentează.

Iată care sunt sfaturile artistei pentru femeile care își doresc o siluetă suplă în ciuda vârstei:

  • Dacă vrei să fii stăpânul propriei vieți, începe cu corpul. Controlează-ți corpul pentru a nu te controla el pe tine. Între voi trebuie să existe o auto-disciplină. Sportul ar trebui să fie un mod de viață, și nu un fenomen temporar.
  • Dacă vrei să slăbești fără bani, trebuie să-ți micșorezi porțiile de mâncare și să nu combini mai mult de două produse. Vera Brejneva și-a impus sora să slăbească! De asemenea, trebuie să consumi fructe, legume și cereale, care costă puțin.
  • Trebuie să ai un exemplu demn de urmat. Eu o am pe mama, care la 62 de ani mai face sport, chiar dacă are 4 copii și 7 nepoți.
  • Ia-ți mâncarea cu tine unde nu ai pleca, nu mânca oriunde și orice. Aceasta este o salvare pentru organism și pentru tine.
  • Bea minim 1, 5 litri de apă. Un pahar când te trezești dimineața și câte unul înainte de fiecare masă. Nu bea apă în timp ce mănânci, ci cu 30 de minute înainte sau după masă.

Felicia Sîrbu a aflat sexul bebelușului!
Articolul anterior
Dan Bălan și Vera Brejneva, schimb de dulcegării pe Instagram!
Articolul următor
Alte articole interesante