Vezi ce vedete au picat pe mâna medicului estetician

Îți dorești buze ca a Angelinei Jolie, ești încântată de tenul lui Jennifer Aniston și sânii lui Demi Moore? Să știi că mama-natură nu şi-a pus amprenta pe aceste forme perfecte, mai degrabă, bisturiul e de vină.

separator

Ksenia Sobchak

Ksenia Sobchak niciodată nu și-a dorit să fie ca toți, dar forma propriului nas cu siguranță nu o satisfăcea. În cele din urmă, Xenia a decis să-și facă rinoplastie. Mai mult, se zvonește că Sobchak și-a modificat și forma bărbiei.

1

Katy Topuria la fel a apelat la rinoplastică pentru ași corecta nasul.

2

4

Angelina Jolie

Angelina Jolie ani la rând a fost considerată cea mai frumoasă femeie de la Hollywood. Cu toate acestea, în adolescență,  Angie nu era atât de atrăgătare. Se pare că actrița şi-a ridicat sprâncenele, și-a modelat forma nasului, şi-a pus implanturi în pomeţi şi a modificat puţin chiar şi forma buzelor.

5

Jennifer Aniston
Cu toate că a negat ani la rând faptul că a apelat la un medic estetician, aceasta arată total diferit, faţă de cum era în anii ’90. Vedeta şi-a micşorat nasul şi l-a remodelat,  și-a sculptatat bărbia, și-a făcut injecţii cu botox în buze, frunte şi pomeţi.

6

Demi Moore

La 51 de ani, Demi Moore arată ca la 20. De ce? Pentru că este un adevărat fan a botox-ului. Se zvonește că actrița ar fi făcut peste 40 de operații estetice, precum lifting facial, implanturi mamare și liposucții.În 1996, actrița arăta mai rău decât acum.

7 9
10

alte Articole interesante