Viața stilistului Cătălin Botezatu nici pe departe nu e roz

Este în centrul celor mai de fiță petreceri. Zici că e scăldat în miere. Dar numai Botezatu știe ce se întâmplă cu adevărat în viața lui.

separator
bote_12092000

Are mari probleme la cord și, în curând, trebuie să fie supus unei noi operații la inimă, în Turcia.

Am o interventie chirurgicala destul de importantă pe cord si am montate patru stent-uri. Ar trebui luna asta să merg la un control, pentru că am depășit cu mult termenul limită la care trebuia să fac controlul. Nu prea mă simt atât de bine, stresul, emoțiile pe care le-am avut, viața de zi cu zi. Chiar dacă toată lumea crede că la mine totul e roz, nu e chiar așa, a mărturisit Botezatu.

Kremlinul a fost atacat cu drone, pe timpul nopții. Explozie în inima Moscovei

Atac cu drone în inima Moscovei. Kievul a încercat să lovească noaptea trecută Kremlinul cu drone, dar bombardamentul a fost respins cu succes, a transmis miercuri serviciul de presă al administrației ruse, citat de TASS. Pe imaginile publicate pe social media se poate observa o explozie produsă pe timpul nopții deasupra reședinței oficiale a președintelui rus, Vladimir Putin. Rușii susțin că liderul lor nu a fost rănit în urma atacului și continuă să lucreze în regim normal. „Rusia îşi rezervă dreptul de a riposta în momentul potrivit şi în locul potrivit”, a avertizat preşedinţia Federației Ruse. Ucraina spune că „nu are nimic de-a face” cu presupusul atac cu dronă de la Kremlin.

Ar putea fi o imagine cu foc şi text

Rusia spune că Ucraina a încercat să îl asasineze pe Vladimir Putin în timpul nopții cu un atac cu drone asupra Kremlinului. Putin nu a fost rănit și lucrează în regim normal. Nu este clar când sau dacă s-a întâmplat, dar pe canale de Telegram se postează imagini cu ceea ce pare a fi foc antiaerian deasupra Kremlinului”, a scris pe Twitter Max Seddon, jurnalist la Financial Time, potrivit Observator.

Serviciul de presă al preşedintelui rus acuză miercuri Ucraina de faptul că a încercat să atace Kremlinul cu drone, în noaptea de marţi spre miercuri, într-o tentativă eşuată de asasinare a preşedintelui rus Vladimir Putin, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă TASS, relatează AFP şi Reuters.

Mărturia unei supraviețuitoare a atacului armat din Belgrad: ,,M-am întins peste colegii morți, să creadă că și eu sunt moartă”

Apar mărturii cutremurătoare ale copiilor care au asistat la atacul armat petrecut miercuri la o școală din Belgrad. Un elev de clasa a VII-a a deschis focul și a ucis opt copii și un gardian, transmite Digi24.ro

Nova.rs, citată de N1info, relatează mărturia unei fete care se afla în clasă, la ora de istorie, când băiatul a intrat pe ușă și a început să împuște colegi la întâmplare. „A început să tragă la întâmplare, avea două încărcătoare în mână, a împușcat mai întâi profesorul de istorie, apoi a continuat”, spune fata, colegă de clasă cu atacatorul.

Adolescenta povestește cum a reușit să scape cu viață.

„A omorât doi dintre prietenii noștri. M-am întins peste ei, să creadă că și eu sunt moartă.

Apoi a părăsit sala de clasă, împușcăturile încă se mai auzeau”, mai afirmă eleva. Potrivit acesteia, băiatul care a deschis focul a mers împreună cu ea la curs și totul părea normal.

De asemenea, elevii, care au fost la aceeași petrecere cu autorul masacrului cu o seară înainte, au declarat că tânărul s-a comportat destul de normal și nu au observat nimic la el care să ridice suspiciunea că ceva nu este în regulă. Însă, în această dimineață, când a venit la școală, a început imediat să tragă la întâmplare și a urmat haosul. Se presupune că elevul se afla sub influența drogurilor.

Kremlinul susține că a dejucat un ”atac terorist” al ucrainenilor care îl viza pe Putin

Kremlinul anunță că a deturnat, în noaptea dinspre 2 spre 3 mai, un atac cu drone al ucrainenilor asupra reședinței lui Vladimir Putin din Moscova. Potrivit presei din Rusia, președintele rus nu a avut de suferit. Forțele de apărare ale Rusiei susțin că două drone au fost interceptate în apropiere de zidurile Kremlinului, scrie ziua.md

Potrivit TASS, autoritățile de la Moscova au catalogat atacul drept un act terorist. „Rusia își rezervă dreptul să răspundă atunci și acolo unde va considera de cuviință”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de presa de la Moscova. 

Peskov a mai spus că în momentul atacului cu drone Vladimir Putin nu se afla în reședința sa din Kremlin.

Câte kilograme vei adăuga în funcție de zodie!
Articolul anterior
Tunsoarea perfectă în funcție de constituția fizică
Articolul următor