Victor Ianukovici a devenit alcoolic!

Fostul pre

separator
ședinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, s-a refugiat la vila sa din Soci, suferă de depresie și bea încontinuu, potrivit agenţiei Ukrinform.

Jurnalistul ucrainean Gordon susține că „Ianukovici suferă de o depresie severă, deoarece a înţeles, probabil, că a comis greşeli grave în istoria Ucrainei”.

„Ştiu sigur că în perioada când se afla la Moscova, el a fost vizitat de Serghei Borisovici Ivanov, şeful Administraţiei prezidenţiale de la Kremlin. Ianukovici l-a întâmpinat pe Ivanov fiind beat şi îmbrăcat într-un halat. Fostul lider ucrainean a început să dea ordine oficialului rus. Ulterior, Ivanov i-a cerut lui Putin să nu-l mai trimită la Ianukovici, deoarece acesta se simte în Rusia ca acasă”, a relatat Gordon în cadrul unei emisiul a postului ucrainean Kanal 24.

sursa

Cât costă cea mai ieftină mașină din lume. Poate fi comandată online și ajunge acasă într-o cutie

Mașinile electrice par a fi în acest moment direcția către care evoluează industria auto la nivel mondial. Odată cu încălzirea globală, reglementările care duc gradual la dispariția automobilelor care au motoare cu combustie internă. Producători concurează între ei pentru a scoate pe piață modele cu o autonomie mai mare și care costă mai puțin. O companie din China reușește să ofere cea mai ieftină mașină electrică din lume. Această poate fi comandată online și ajunge la cumpărător într-o cutie, conform El Motor.

Producătorii asiatici fac progrese impresionante semnificativ în domeniul mașinilor electrice. În plus, experții susțin că ei modele pentru din toate categoriile de automobile cu prețuri mai competitive decât cele ale rivalilor occidentali. Acesta este cazul firmei Changli, specializată în fabricarea de vehicule ușoare și piese de schimb, care oferă unul dintre modelele sale la un preț neobișnuit de mic. Este vorba despre un vehicul urban mic, cu 100% mecanică electrică, de numai 2,4 metri lungime, dar capabil să transporte trei persoane, inclusiv șoferul, scrie Observator.

Modelul S1-Pro este conceput pentru a călători pe distanțe scurte, iar în China este folosit în principal ca taxi în orașe. Modelul poate fi cumpărat de pe Alibaba, platforma de cumpărături online, la un preț de numai 1.025 de euro. Prețul poate scădea și mai mult, asta dacă cineva decide să comande mai multe unități. Astfel,  Changli aplică reduceri care aduc prețul la aproximativ 903 de euro la cursul de schimb actual. Aceste cifre fac din S1-Pro cea mai ieftină mașină din lume,  atât în cazul automobilelor electrice și cu combustie internă.

O mașină livrată de curier

Perioada de livrare este de aproximativ o lună de la comandă, iar clientul primește mașina ambalată într-o cutie ca orice alt produs comercializat de platformele de comerț online.

Changli S1-Pro este capabil să atingă o viteză de 40 km/h și, cu o singură încărcare a bateriei, are o autonomie de până la 50 km. Suficient pentru a ajunge la cele mai apropiate destinații, fără probleme și cu costuri foarte mici.

În plus, compania care produce această mașină pune la dispoziția clienților o serie de accesorii pentru personalizare, cum ar fi faruri suplimentare pentru a îmbunătăți iluminarea și un suport de acoperiș pentru transportul obiectelor sau mărfurilor.

Acest tip de mașini electrice este extrem de popular în Asia datorită fiabilității sale și a costurilor reduse de achiziționare și folosire. Cu toate acestea, aceste costuri sunt atât de reduse deoarece nu respectă aceleași standarde de siguranță și operare ca în Europa, ceea ce înseamnă că ar putea apărea unele probleme legate de folosirea lor pe drumurile de pe continentul nostru. În plus, europenii amatori de astfel de chilipiruri trebuie să ia în calcul faptul că prețul redus al acestui model poate fi crescut de taxele de transport și de import din China înainte de a da o astfel de comandă.

Alla Pugaciova, după moartea designerului Veaceslav Zaițev: ,,Adio, prietenul meu”

Artista poporului rus, cântăreața Alla Pugaciova a publicat pe Instagram o postare dedicată decesului creatorului de modă Veaceslav (Slava) Zaițev. El i-a creat o rochie hanorac care a devenit mai târziu a devenit ținuta scenică distinctivă a acesteia. Creatorul de modă a murit pe 30 aprilie 2023, la vârsta de 85 de ani.

Alla Pugaciova, după moartea designerului Zaițev: Adio, prietenul meu

„Adio, prietenul meu. Mulțumesc pentru tot”, a scris ea, postând o fotografie cu Veaceslav Zaițev, transmite realitatea.md

Sub postarea de mai sus internauții au început să comenteze și pe subiectul războiului pornit de Rusia în Ucraina, fiind cunoscută poziția negativă a artistei. Pe de o parte, este învinuită pentru ea și arsă pe rug, iar pe de alta – i se scrie că rușii îi duc dorul și se simt orfani fără ea, acasă.

Zaițev a creat ținute memorabile pentru Alla Pugaciova la cerința ei.

„Alla Borisovna mi-a cerut să vin cu ținute atât de confortabile, care să nu constrângă mișcările”, a spus el. „Nu-i place să se schimbe în timpul spectacolelor, iar hanoracul îi permite să se transforme rapid și să ia fie o imagine lirică, fie una plină de umor”.

O sursă a ziarului Izvestia a spus că în ziua în care s-a stins designerul a fost internat la terapie intensivă. A avut ulcer de stomac, care a provocat sângerări interne în tractul gastrointestinal. Komsomolskaya Pravda a scris că, din 2016, suferea și de boala Parkinson.

Karim Benzema a devenit tată pentru a patra oară

Karim Benzema (35 de ani) a devenit, pentru a patra oară, tată.

Partenera sa, Jordan Ozuna, a născut de curând într-un spital din Madrid. Este primul copil al cuplului, scrie As.com.

Karim Benzema mai are trei copii, din relații anterioare.

Atacantul francez de la Real Madrid are doi copii alături de Chloe de Launay, Melia, de 8 ani, și Nouri, 3 ani, și un băiat, Ibrahim, în vârstă de 5 ani, din relația pe care a avut-o alături de Cora Gaulthier.

Karim Benzema și Jordan Ozuna s-au afișat în premieră în vara anului trecut, iar în toamnă au apărut împreună la Gala Balonului de Aur din Paris, în cadrul căreia atacantul a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii în sezonul precedent.

Sex în siguranţă cu chiloţii prezervativ!
Articolul anterior
Dianna Rotaru, în ploaie, lângă o sârmă ghimpată. Ce face vedeta
Articolul următor