Video. DEZASTRU în nordul Italiei: mai multe provincii devastate de inundații

Mai multe provincii din nordul Italiei au fost devastate marți de inundații, în urma ploilor abundente din utimele zile. Zeci de oameni au rămas izolați, iar mai multe drumuri sunt blocate din cauza apelor, potrivit Ilgiorno, citat de libertatea.ro.

În Argegno, poliția rutieră a oprit traficul, iar în Cernobbio drumul este complet inundat și nu se poate circula deloc. Pompierii au informat că la Brienno, pe malul vestic a lacului Como, o alunecare de teren a blocat o autostradă, iar locuitorii au rămas izolați.

Autoritatea de protecţie civilă a vorbit despre furtuni puternice, în special în Lombardia. Potrivit agenţiei de ştiri Ansa, şi alte regiuni aflate pe malul vestic al lacului Como au fost afectate de ploaia torenţială.

Deocamdată, nu s-au raportat victime. În imaginile surprinse de martori în mai multe provincii din Italia, se poate vedea cum cantităţi mari de apă, noroi şi moloz se revarsă pe străzi, înghițind tot ce le iese în cale.

Precipitațiile abundente au blocat drumurile sau le-au distrus, în timp ce mașini avariate, unele răsturnate, au fost „măturate” de apă.

De ce sportivii din Rusia sunt privați de drapel, imn național, uniforme și urși?
Articolul anterior
Directorul Moldovagaz: „Nu vreau pe nimeni să sperii, dar vor fi scumpiri”
Articolul următor