Zemfira regretă că a fost sinceră în acest interviu

Interpreta a acceptat un interviu, oferit jurnalistului Vladimir Pozner. Dar, sinceritatea de care a dat dovadă, i-a stricat relația cu mulți admiratori.

separator

Zemfira susține că după acest interviu a fost asaltată de mesaje, multe cu conținut critic. Interpreta a criticat showbizul ca afacere, considerând onorariile interpreților mult prea umflate.

În acelaşi timp, a menționat că fotbaliştii au salarii şi mai mari. S-a referit şi la glamour-ul rusesc, pe care îl consideră străin propriei persoane. Deşi nu s-ar da la o parte să conducă şi ea un Bentley.

Italian mort pentru o floare de mimoză pe care voia s-o dăruiască soției sale

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, Domenico Moriconi, a murit în timp ce încerca să ia o ramură de mimoză pe care să i-l dăruiască soției sale. Tragedia a avut loc pe 9 martie în apropierea casei sale din Marsciano, provincia Perugia.

Potrivit reconstituirii, bărbatul încerca să ajungă la o plantă de mimoze care crește în fața casei sale, dar s-a aplecat prea mult și a căzut, lovindu-se la cap.

În ciuda eforturilor echipajului de ambulanță, care a ajuns imediat la fața locului, bărbatul a murit la scurt timp după accident, informează Fanpage.

Transportat de urgență la spitalul din Perugia și internat în secția de terapie intensivă de la „Santa Maria della Misericordia”, Domenico nu și-a mai revenit niciodată. În urma căderii, el a suferit un traumatism cranian care i-a pus capăt vieții.

Procuratura a dispus o autopsie, luând în considerare și posibilitatea unui atac de cord, dar nu există îndoieli cu privire la cauza morții.

Comunitatea locală este devastată de pierderea unui pensionar iubit și respectat de toți cei care îl cunoșteau.

Mimoza este una dintre cele mai iubite flori în Italia și se dăruiește, în general, cu ocazia zilei de 8 martie.

Alarmă declanșată la bordul unui avion din cauza unui fruct transportat în compartimentul de marfă

Un avion care a plecat din Istanbul spre Barcelona a fost nevoit să se întoarcă la aeroportul de plecare din cauza unui miros insuportabil de durian în compartimentul de marfă. Știrea a fost publicată de ziarul TRT Haber.

Întâmplare hilară la bordul unui avion! Aeronava a fost întoarsă din drum  din cauza unui fruct putrezit - 📰 newsflash

În timp ce zbura deasupra spațiului aerian bulgar, senzorii din compartimentul de marfă au detectat mirosul puternic al fructului tropical și s-a declanșat alarma.

Căpitanul avionului a decis să se întoarcă pe aeroportul de unde decolase cu puțin timp înainte.

La sosire, personalul de bord a constatat că senzorii au fost activați de fructul de durian.

Ulterior, pasagerii au zburat către Barcelona cu un alt avion.

Durianul este un fruct tropical originar din Asia de Sud-Est, răspândit în special în Indonezia, Malaezia, Thailanda și Filipine. Cunoscut pentru mirosul său pungent, durianul este apreciat de mulți pentru gustul său dulce și cremos.

Durianul este interzis în unele aeroporturi, mijloace de transport public și hoteluri în unele părți ale Asiei din cauza mirosului său puternic. Se crede că mirosul specific se datorează sulfatului care se găsește în cantități mari în fruct și se oxidează atunci când intră în contact cu aerul.

Un nou cataclism în Turcia! Morți și dispăruți în urma unor inundații puternice căzute în zonele afectate de cutremur

Morți și dispăruți în Turcia, în urma ploilor şi inundaţiile de amploare din zonele afectate de seismul violent de luna trecută, scrie stirile.tvr.ro.

Ploi şi inundaţii de amploare în sud-estul Turciei, exact în zonele afectate de seismul violent de luna trecută. Cel mai afectat este oraşul Şanliurfa, unde şuvoaiele de apă au inundat străzile şi corturile sinistraţilor.

Cel puţin cinci persoane au murit şi alte 10 sunt date dispărute după ce viituri masive au lovit sud-estul Turciei, a anunţat miercuri postul public de televiziune din această ţară, potrivit DPA.

Patru persoane au murit în provincia Şanliurfa, de-a lungul graniţei cu Siria, iar o alta, în provincia Adiyaman, la aproximativ 110 kilometri spre nord.

Unele dintre casele rămase în picioare după cutremur sunt pur şi simplu izolate de apele revărsate.

Echipele de intrervenţie acţionează non-stop pentru a salva oamenii din corturile inundate.

De marți, plouă torenţial neîncetat şi în doar câteva ore, oraşul a fost pur şi simplu acoperit de apă.

Autorităţile „se tem că numărul morţilor ar putea creşte”, a adăugat guvernatorul Ayha, invocând precipitaţii „extraordinare”.

În districtul Tut din provincia Adiyaman, viitura a măturat o casă din containere care adăpostea o familie, omorând o persoană, a declarat reporterilor ministrul de Interne Suleyman Soylu din Adiyaman. El a avertizat localnicii să stea departe de albia râurilor.

Şi câte kile am! Parodie la un hit românesc
Articolul anterior
Vedeta care a primit peste 150 de cadouri de la soț
Articolul următor