Strada pe care se află Ambasada Rusiei la București ar putea fi redenumită în Șoseaua Ucrainei

Ambasada Ucrainei în România i-a solicitat primarului orașului București, Nicuşor Dan, să redenumească partea Şoselei Pavel D. Kiseleff pe care se află Ambasada Federaţiei Ruse în România, notează ziare.com.

Propunerea ambasadei este ca strada să se numească Șoseaua Ucrainei.

„Ucrainenii apelează către întreaga lume să schimbe adresele ambasadelor şi consulatelor ruse în străzile Ucraina. Acesta va fi un act simbolic de sprijin pentru poporul ucrainean, care îşi apără independenţa în războiul declanşat de Rusia. Ambasada Ucrainei în România împreună cu Uniunea Ucrainenilor din România s-a adresat către Primarul General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, şi Primăriei cu rugămintea de a se alătura altor capitale din Europa şi America şi de a examina posibilitatea redenumirii unei părţi a Şoselei Pavel D. Kiseleff, pe care se află Ambasada federaţiei ruse în România, în Şoseaua Ucraina”, se arată în anunțul postat pe Facebook.

Campania Strada Ucraina a fost lansată în 53 de oraşe din 34 de ţări, îndemnând locuitorii locali să susţină redenumirea străzilor pe care se află ambasadele şi consulatele rusiei în străzile Ucraina. 

„Lista va fi extinsă în continuare pe măsură ce campania se dezvoltă. Susţinătorii din întreaga lume se pot alătura campaniei după cum urmează: Găsiţi link-ul către petiţia existentă pentru oraşul dumneavoastră pe uastreet.world şi semnaţi-o sau cereţi organizatorilor să creeze o nouă petiţie dacă oraşul nu este încă pe listă. Distribuiţi petiţia prietenilor şi comunităţii locale. Apelaţi direct la primăria municipiului dumneavoastră şi consilierii locali pentru redenumirea străzii”, încheie Ambasada Ucrainei.

O tânără din Rusia a reușit să adune aproape 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, pentru a-și face o perucă

Tânăra din Rusia a adunat peste 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, în ideea de a-și confecționa o perucă din păr propriu.

După fiecare spălare a părului, Iana Chesova îl colectează și îl piaptănă. Aceasta a vorbit despre intenția sa și a devenit celebră pe rețele cum ar fi TikTok si Instagram.

Lindsay Lohan, însărcinată pentru prima oară! Cum a făcut anunțul

Lindsay Lohan este însărcinată. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți pentru prima oară.

How Lindsay Lohan changed her fashion style after moving to Dubai: 'More  conservative'

Vestea că va deveni mamă vine la mai puțin de un an după ce Lindsay Lohan s-a căsătorit cu Bader Shammas. Cei doi au început să se întâlnească înainte de pandemie, iar logodna a avut loc în noiembrie 2021.

„Suntem foarte entuziasmați de sosirea noului membru al familiei noastre și așteptăm cu nerăbdare acest nou capitol al vieții noastre!”.

Postarea a adunat peste 978 mii de like-uri și peste 16 mii de comentarii pe Instagram. Actrița a fost felicitată de urmăritorii fideli, dar și de staruri precum Paris Hilton, Elizabeth Gillies, Bella Thorne etc.

În momentul în care  a fost cerută în căsătorie, cu un inel în valoare de aproximativ 200.000 de dolari, actrița le-a comunicat celor 9.7 milioane de fani de pe Instagram că este cea mai fericită femeie din lume. Cu toate acestea, Lindsay Lohan a decis ca nunta să fie una discretă, căsătorindu-se în secret.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Tu m-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt uluită că ești soțul meu, viața mea și totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a spus ea, referindu-se la iubitul ei, Bader.

Tany Vander, imagini rare alături de mama și sora sa

Tany Vander și-a surprins urmăritorii virtuali cu imagini rare din sânul familiei. Vloggerița moldoveancă este urmărită de peste 220 mii de abonați pe Instagram, internauții s-au arătat curioși să facă cunoștință cu mama și sora acesteia.

Tany a publicat o poză de familie și i-a întrebat pe prietenii săi virtuali ce părere au despre femeile casei – seamănă acestea între ele?

Familia s-a reunit cu ocazia zilei de naștere a filui lui Vander. Adam a împlinit recent trei anișori.

Tany Vander este căsătorită cu omul de afaceri Vasili Lungo și împreună îl cresc pe unicul lor fiu.

Record Guinness: O fetiţă de 7 ani, desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume
Articolul anterior
Eurovision 2022: Moldova va evolua în prima semifinală, pe locul 9
Articolul următor