„Străini în noapte”, Florin Piersic și Medeea Marinescu pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”

La 30 și 31 octombrie, de la ora 19.00, admiratorii îndrăgitului actor Florin Piersic sunt invitaţi la Teatrul Național „Mihai Eminescu” pentru a-l revedea evoluând, alături de talentata actriţă Medeea Marinescu, în reprezentaţia celei mai apreciate comedii romantice ale momentului, „Străini în noapte”.

separator

Cele două roluri principale, Pierre şi Julietta, jucate pe scenele din Paris de Alain Delon şi Astrid Vellon, au fost aduse în România de Radu Beligan acum câțiva ani şi au fost atribuite celor doi mari actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu.

De atunci, spectacolul de teatru „Străini în Noapte”, în regia lui Radu Beligan, înregistrează un succes uriaş în toată România dar și peste hotarele ei, jucându-se de fiecare dată cu casa închisă.

În Republica Moldova acest spectacol a fost jucat pentru prima dată în anul 2011 și a fost foarte bine primit de publicul nostru.

Spectacolul este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre modul în care timpul schimbă oamenii.

Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe.

Biletele sunt disponibile la Centrul Cultural Vatra, str. București 67 sau la casa de bilete a Teatrului Național „Mihai Eminescu”

Mai multe detalii poți găsi pe pagina de facebook a evenimentului

O femeie din Iași s-a dus la spital să nască 2 copii, însă a avut parte de o mare surpriză
Articolul anterior
O minoră din Cahul a dispărut fără urmă! Poliția și rudele cer ajutor
Articolul următor
Alte articole interesante