Strănepoții au susținut-o la ceremonia de absolvire. O femeie de 78 de ani a obținut o diplomă de licență la Universitatea Samford din Alabama

La 78 de ani, o pensionară din Statele Unite a obținut o diplomă de licență la Universitatea Samford din Alabama, în prezența copiilor săi, dar și a celor trei strănepoți, care au susținut-o la ceremonia de absolvire. Vivian Cunningham spune că mai are un vis, acela de a urma și un program de masterat în următorii ani.

Pasiunea pe care a avut-o de-a lungul vieții pentru studiu a determinat-o pe aceasta să-și vadă visul cu ochii, acela de a primi diploma de licență, devenind absolventă a Universității Samford, pe 8 mai, la vârsta de 78 de ani. 

„Am fost uimită. M-am simțit foarte bine. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că am fost în extaz și mă simt foarte bine să știu că am trecut prin acest proces educațional”, a spus femeia pentru ABC News.

Cunningham, care în anii 60 era mamă singură a doi copii, a lucrat fără încetare pentru a-și întreține familia, însă nu a renunțat la visul său, acela de a avea o educație aleasă. Acum, fiul ei, Donald, în vârstă de 59 de ani, și fiica ei, Tarra, în vârstă de 54 de ani, au fost alături de ea pentru a-și urmări mama devenind absolventă de facultate.

Vivian se pregătește acum de o nouă etapă și intenționează să se înscrie și la cursurile unui program de masterat. Prin intermediul unui show TV american, ea a avut și un mesaj pentru cei care i-au urmărit povestea.

„Aș dori să le spun tuturor că dacă ai o pasiune și mai ales un vis, nu renunța. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu se poate”, a transmis femeia de 78 de ani. 

sursa

Italia: Infecțiile cu Covid au scăzut cu 80% după prima doză de vaccin
Articolul anterior
Experţii încearcă să înţeleagă de ce mor atât de mulţi copii de Covid, în Brazilia. ,,Este un număr neobișnuit de mare”
Articolul următor
Alte articole interesante