Strigăt de ajutor pentru a o salva pe Anastasia Grecu

Prietenii tinerei lovite pe o zebră din Capitală cer, în continuare, ajutorul oamenilor pentru a o salva.

Tânăra care a fost lovită recent de o maşină pe o trecere de pietoni din Capitală, se află în stare extrem de gravă, iar prietenii ei cer în continuare ajutorul oamenilor pentru a o salva. Ea este în comă în secţia terapie intensivă a Institutului de Medicină Urgentă din Capitală, dar are nevoie de o intervenţie chirurgicală urgentă şi costisitoare peste hotarele ţării. Astfel, prietenii ei s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi adună fonduri pentru a o ajuta pe fata de 20 de ani, care este studentă la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”. Tatiana Rusu Jizdan a scris un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Oameni cu suflet mare, vă implorăm din suflet… Anastasia Grecu este studentă la facultatea de medicină, voluntară, iubitoare de viață și de frumos, cu principiii și valori de viață! E o tânără doar de 20 de ani, a cărei viață abia era la început de cale… Într-o secundă visele i-au fost spulberate…. a fost lovită de un automobil în timp ce traversa regulamentar strada… Se află într-o stare foarte gravă și este nevoie de suport financiar pentru intervențiile ulterioare și restabilire eficientă peste hotarele țării.”, a scris pe pagina de Facebook prietena Anastasiei.

Pe numele şoferului care a lovit-o în data de 10 august pe strada Valea Crucii, în timp ce tânăra traversa strada regulamentar, a fost deschis un dosar penal, susţine poliţia.

Bianca Drăguşan a ajuns iarăşi la spital
Articolul anterior
2 000 de morţi în Haiti, iar răniţii mor la uşile spitalelor
Articolul următor